Descopera care sunt cartile care te vor ajuta sa devii mai empatica

Cu cat timpul trece cu atat suntem mai interesati doar de persoana noastra si de nevoile noastre. Uitam de cele mai multe ori de cei din jur si nu ne mai intereseaza sa ne ajutam vecinii sau se la oferim ajutorul noastru atunci cand au nevoie de asta. In cele de mai jos vei gasi cele mai potrivite carti care te vor ajuta sa devii mai empatica.

   Iata care sunt cartile cele mai potrivite pentru  a deveni mai empatica

Mintea – dr. Daniel Siege

Cartea este scrisa de unul dintre cei mai importanti internationali in psihologia relatiilor.  Din aceasta carte vei decoperi ceea ce negi din cauza ca nu ai suficient de multe informatii. Tot de aici vei invata sa te cunosti mai bine si iti vei redescoperi umanitatea si empatia fata de cei din jurul tau.

Dansul fricii –. Harriet Lerner

Aceasta carte este scrisa intr-un limbaj care este accesibil publicului si este bogata cu exemple din viata de zi cu zi. In plus cu ajutorul acestei carti vei reusi sa intelegi ce ravagii poate face frica, anxietatea si rusinea. Tot din aceasta carte vom invata cum sa ne cultivam inteligenta emotionala. Nu trebuie sa fugi de emotiile dificile, din contra trebuie sa inveti cum sa nu te lasi coplesit de ele.

Impreuna la bine si la rau – dr. Harville Hendrix si Helen LaKelly Hunt

Nu trebuie sa privesti aceasta carte ce pe un text de teorii sau de concepte abstracte ci ca pe un ghid de care fiecare cuplu are nevoie. Cu ajutorul acestei carti vei descoperi dansul relatiilor pe care oricine ar trebui sa il invete. Ideea cartii este cat se poate de clara, trebuie sa ne gasim linistea si pacea in intimitatea vietii de cuplu.  Vom invata cum sa functionam in societate matur si sa respectam persoanele din jur.

Sufelete de sticla – Gáspár György

Psihologul Gáspár György ne ofera o noua perspectiva asupra cartilor de psihologie si de dezvoltare personala. Inca din primele pagini ale acestei carti vei avea impresia ca este doar o poveste dar vei descoperi ca este mai mult de atat. Autorul iti va oferi o serie de explicatii psihologice astfel incat tu sa intelegi mai usor care este complexitatea iubirii. Dupa ce vei citi aceasta carte vei vedea ca ai reusit sa iti cultivi inteligenta relationala.

De la cearta la dialog – John si Julie Gottman

Conflictele din cuplu au crescut tot mai mult odata cu pandemia. Partenerii trebui sa invete sa comunice intr-o maniera inteligenta si plina de respect. Vei gasi in aceasta carte subiecte sensibile de la munca excesiva pana la infidelitate, de la cicaleala pana la lipsa de comunicare in cuplu. Drept urmare vei avea posibilitatea de a invata ce sa faci si cand sa nu mai faci anumite lucruri. Cartea este boagata in exemple care sunt usor de recunoscut si in viata reala.

Citind toate aceste carti vei reusi sa evoluezi si sa devii mai empatica cu persoanele din jurul tau.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment