Destinati turistice exotice pe timp de iarna

Iti place iarna dar vrei sa te bucuri de soarele verii? Atunci trebuie sa citesti cele ce urmeaza, vei descoperi cateva destinatii in care te vei bucura de caldura si de o zi intreaga petrecuta la plaja. Pe timp de iarna, cand in tara noastra este frig si ploua poti evada intr-o tara exotica in care te vei bucura de zile senine cu mult soare.  Nu trebuie sa te sperii de preturi deoarece exista destinatii in care te poti bucura de o apa limpede la costuri accesibile.

Iata care sunt destinatiile in care te poti duce pe timp de iarna

Dubai

Dubai este destinatia preferata de foarte multi europeni. Romanii vor sa vada cu ochii lor cladirile spectaculoase si futuriste dar si luxul pentru care Dubaiul este atat de renumit. Cei care doresc sa vada acest Emirat trebuie sa evite lunile de vara atunci cand temperaturile devin imposibil de suportat. Cea mai buna perioada in care poti vizita Duabiul este octombrie-aprilie. Iarna lipseste in Dubai iar clima de aici este calda sau foarte calda. Dubai este in mod sigur o destinatie perfecta pentru o vacanta in plina iarna in care vrei sa te bucuri de razele soarelui.

Daca vrei sa ai parte de o experienta unica atunci morning desert safari te va impresiona. Poti opta pentru o plimbare cu camila sau pentru sandboarding.

Egipt

Egiptul este o destinatie calduroasa pe timpul iernii. Aceasta este o locatie accesibila cu servicii all inclusive. Persoanele care doresc sa faca plaja trebuie sa evite luna ianuarie deoarece este cea mai rece din an. Temperaturile in aceasta luna ajung la maxim 20 de grade Celsius. Lunile august, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie sunt perfecte pentru costumul de baie iar cea mai cunoscuta sic ea mai vizitata statiune este Sharm El Sheikh.

Ce poti face in Egipt? Ei bine, in Egipt pota vizita Piramidele si Sfinxul, poti face safari, poti vizita Moscheea din Alabastru, poti face scufundari in Marea Rosie si poti avea parte de nopti in desert alaturi de babuini.

Republica Dominicana

Republica Dominicana este cea mai cautata destinatie turistica in care poti face plaja iarna si in care te poti poza alaturi de delfini. Te vei bucura de peisaje exotice, nisip fin si de statiuni retrase in care vei avea parte de liniste. Daca iti doresti sa petreci atunci trebuie sa stii ca aici petrecerile tin pana dimineata.

Clima este perfecta in luna decembrie iar temperaturile ajung la peste 30 de grade. Poti alege sa faci plaja in orice luna din an in aceasta minunata destinatie.

Ce poti face in Republica Dominicana? Peisajul superb te va cuceri pe deplin, te vei bucura de paduri de pin, recifuri de corali dar si multe altele. Daca vei alege Punta Cana atunci va trebui sa vizitezi Bavaro, cea mai frumoasa plaja din acest loc si vei putea face sufundari in laguna Hoyo Azul. Te vei putea plimba in voie printre dunele de nisip.

Toate aceste destinatii au buget redus si te vor cuceri prin frumusetea de care dau dovada.

 

 

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment