Iubesti arta? Atunci trebuie sa vizitezi aceste locuri

 

Daca iubesti arta atunci nu trebuie sa ratezi aceste locuri din Europa care au parte de o istorie bogata si in care vei gasi cele mai iubite opera de arta.

Iubitorii de arta isi doresc sa aiba parte de o vacanta in care sa poata explora muzee sau expozitii temporare de arta. Iata care sunt orasele in care poti admira cele mai renumite opere de arta:

Florenta

Florenta este un loc perfect pentru iubitorii de arta. Renasterea a avut loc aici si din acest motiv orasul este plin de atractii turistice si de opera de arta. Arta se afla in orice colt al orasului si vei avea acces la Galeriile Uffizzi unde vei gasi celebrele opere Nasterea lui Venus , de Botticelli , Bunavestire , de Leonardo da Vinci. Nici Galleria dell`Accademia nu este de ocolit deoarece il gazduieste pe David, de Michelangelo.

Paris

Nu poti merge la Paris fara sa vizitezi Luvrul. Pe langa Monalisa , in Luvru vei mai gasi o multime de opera de arta. Daca tot ai ajuns in Paris nu uita de Musee DOrsay in care vei avea acees la operele lui Monet, Renoir, Van Gogh sau Toulouse Lautrec. Mai poti vizita si Musee des Arts Decoratifs sau Palais de Tokyo sau Jeu de Paume.

Londra

In Londra vei gasi numeroase galerii care te vor impresiona de la prima vedere.  De indata  ce ai ajuns aici nu trebuie sa ratezi muzeul Tate Modern in care vei gasi lucrari de Warhol, Duchamp sau Alexander Calder.

Roma

In Roma te poti bucura de Capela Sixtina dar si de Muzeul Vaticanului in care vei gasi capodopere la fiecare pas. La biserica Santa Maria del Popolo vei gasi operele de arta ale lui Caravaggio. In plus in Villa Borghese vei gasi operele lui Tiziano Raphael, Caravaggio, Botticelli.

Amsterdam

In Amsterdam vei gasi numeroase muzee in care vei gasi operele celor mai cunoscuti artisti. Daca ajungi aici trebuie sa vizitezi neaparat Muzeul Van Gogh. In Rijksmuseum vei gasi lucrarile lui Rembrandt, Vermeer sau Frans Hals.

Viena

In Viena vei gasi comorile culturale pe care le doresti. Museumquartier vei gasi operele de arta ale lui Gustav Klimt dar si multe altele.

Berlin

Berlin este un oras plin de arta in care vei gasi la tot pasul arta contemporana. Aici vei gasi workshop-uri, ateliere dar si galerii deschise.

Bilbao

Bilbao este un oras in care vei putea vizita cladirea emblematica a lui Frank Gehry si nu doar atat. Aici vei gasi expozitii, muzee dar si galerii in care vei avea acces la adevarate opere de arta.

Venetia

Venetia gazduieste printre cele mai frumoase muzee din lume. Trebuie sa nu ratezi colectia lui Peggy Guggenheim daca tot ai ajuns in Venetia. Pe langa asta nu trebuie sa mai ratezi basilica centrala sau Palatul Dogilor.

Barcelona

Barcelona este un oras fermecator in care vei gasi fundatia Miro dar si muzeul Picasso. In plus in Barcelona vei gasi operele lui Gaudi care te vor cuceri pe deplin inca de la prima vedere.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment