6 motive comune pentru certurile in cuplu

Pot exista mai multe motive pentru care pot aparea certurile in cuplu. In orice moment te poti certa cu partenerul tau de la un motiv superficial. Psihologii sunt de parere ca trebuie sa existe mai multa comunicare si sa formati o echipa. Nu trebuie sa existe doar certuri sau reprosuri, incercati sa vorbiti deschis unul cu celalat si sa va rezolvati orice conflict cu calm.

Iata care sunt motivele pentru certurile in cuplu

Banii

Nu este deloc usor sa vorbesti despre bani.n Oamenii fac tot timpul socoteli si banii reprezinta un subiect sensibil pentru multi dintre ei. In plus banii sunt asociati cu o viata fara griji si fara probleme. Cel mai bine este ca intr-un cuplu banii sa fie la comun in acest moment nu vor mai exista motive reale de cearta.

Copiii

Din cauza copiilor apar cele mai multe certuri. Rabdarea tatalui dupa ce partenera sa il ignora pentru a-i acorda toata atentie ei copilului nu mai este una tocmai mare. De cele mai multe ori acesta poate ajunge la limita si in acel moment poate sa explodeze. Nu trebuie sa uiti ca esti si mama si sotie si trebuie sa iti indeplinesti cu succes ambele roluri.

Treburile casnice

Egalitatea intre sexe insemna ca atat tu cat si partenerul tau sa va ocupati de treburile casnice. Daca acesta va lasa toate treburile casnice pe tine atunci cu siguranta vor exista tot mai multe motive de stres.

Ca sa puteti lucra in echipa trebuie ca atat tu cat si partenerul tau sa impartiti treburile casnice. In acest mod veti reusi sa aveti curatenie in locuinta si veti putea sa va bucura de un mediul perfect pentru voi. In plus, treburile casnice se vor finaliza mult mai repede si mai usor daca veti lucra impreuna la asta.

Cariera

In general femeile sunt mult mai dispuse sa discute anumite probleme din cariera lor decat barbatii. Incearca sa iti determini partenerul sa discute cu tine si nu il judeca.  Nu ii impune solutii la problemele cu care se confrunta si ii poti arata ca esti alaturi de el si ca il sustii in tot ceea ce face.

Timpul personal

Fiecare dintre parteneri trebuie sa aiba un timp al sau. Incearca sa discuti cu partenerul si sa ii explici ca ai nevoie de timp pentru tine. Atat tu cat si partenerul tau trebuie sa iesiti cu prietenii vostri si sa faceti ceea ce este important pentru voi. Cu cat veti petrece mai mult timp facand ceea ce iubiti cu atat veti fi mai fericiti.

Relatiile intime

Relatiile intime sunt o adevarata problema.  Studiile realizate de-a lungul timpului au aratat ca tot mai multe cupluri se despart din motivul ca unul dintre parteneri are un apetit sexual mai scazut si ca relatia devine vulnerabila.

Este foarte important sa stii cum sa pastrezi pasiunea vie in relatie mai ales daca vrei sa ai parte de o relatie perfecta un timp indelungat. Acorda-i mai multa atentie partenerului tau si nu uita ca doar comunicand veti putea rezolva toate problemele.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment