Kate Beckinsale este ambasadoarea copiilor pierduti

Kate Beckinsale este ambasadoarea unei organizatii care le sprijina pe femeile care au  pierdut  o sarcina. Vedeta a povestit cum a trecut si ea prin aceasta problema traumatizanta.

Kate Beckinsale – ambasadoarea copiilor pierduti

Kate a scris pe Instagram despre propria suferinta dup ace Chrissy Teigen a dezvaluit ca a pierdut sarcina.

Chrissy Teigen a anunta ca a pierdut cel de-al treilea ei copil la mijlocul termenului. Kate Beckinsale sustine aceasta organizatie caritabila dedicata femeilor care au pierdut o sarcina.

„Pierderile de sarcină sunt o problemă uriașă, nu doar în Marea Britanie, ci la nivel global, cu o rată de 38.000.000 de cazuri pe an.

Din păcate, multe dintre aceste persoane au un sprijin redus sau nu au deloc și suferă în tăcere, simțindu-se izolate și singure”, a scris Zoe Clark – presedinta organizatiei The Mariposa Trust.

„The Mariposa Trust este dedicată oferirii unor soluții inovative de sprijin, precum și promovării unei susțineri mai bune și suntem onorați că Kate a ales să devină parte a familiei noastre caritabile și că lucrează cu noi pentru a atrage atenția asupra acestui subiect”,  a mai spus aceasta.

Kate a suferit in tacere

Kate a declarat ca a suferit in tacere dupa ce a pierdut o sarcina de 20 de saptamani

„Cu ani în urmă, am pierdut un copil după 20 de săptămâni de sarcină. Am reușit să păstrez sarcina secretă și m-am prăbușit pe dinăuntru și nimeni n-a știut”,  a spus actrita.

„Am văzut oameni care o criticau pe @chrissyteigen pentru că a postat imagini intime după pierderea copilului.

Ca și cum ar exista un protocol care să te liniștească după așa ceva, oameni care nu o cunosc și nu-i știu familia îi spun cum ar trebui să se descurce într-o situație inimaginabilă”,  a mai spus aceasta.

„Există atâta durere, rușine și șoc în această experiență, plus durerea că ai un corp care continuă, după această pierdere, să se comporte ca și cum ai avea un copil de hrănit. Laptele vine, dar n-ai pe cine hrăni. Poate fi cea mai distrugătoare perioadă a sufletului, mai ales dacă nu ai un partener atât de dedicat cum are Chrissy”, a continuat Kate.

„Trimit toată dragostea mea familiei Legend, precum și femeilor și cuplurilor care păstrează tăcerea și suferă. Știu că sunt mulți”, a spus vedeta.

Kate are o fiica in varsta de 31 de ani cu fostul sot, Michael Sheen.

„Îți mulțumesc, @chrissyteigen, pentru că ai făcut clar cât de devastatoare este această situație și cum ți se schimbă viața fără ajutor. Hai să lăsăm durerea să decidă ce e bine pentru ei. Susțineți-i sau tăceți. Vă binecuvântez și vă îmbrățișez pe toți”,  a mai spus Kate.

Kate a divortat de sotul ei Len Wiseman in noiembrie 2019, dar durerea pierderii unui copil a ramas in sufletul acesteia.

„Unii copii se nasc pentru a fi îngeri și ajung în Rai… Ei rămân pentru totdeauna în inimile distruse ale părinților și familiilor lor… Rămân să zboare cu aripi în paradis, unde nimic nu-i poate răni, în loc să învețe să meargă pe Pământ… Îi jelim pentru ceea ce ar fi trebuit să fie, întrebând de ce nu putem fi împreună.” a mai spus Kate.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment