Acestea sunt celebritatile care desi s-au despartit isi cresc copii impreuna

Nu toate relatiile sunt menite sa dureze toata viata. Oricat de mult ne-am dori ca relatia noastra sa functioneze perfect vine o vreme in care suntem fortati sa punem punct. Dar in momentul in care la mijloc se afla si un copil atunci situatia este mult mai dificila. Recomandat este ca ambii parteneri sa discute cu cel mic si sa fie constienti ca acesta are nevoie sa traiasca intr-un mediu cat placut si plin de dragoste. Cel mai bine este ca parintii sa isi creasca copii impreuna desi nu mai formeaza un cuplu.

Celebritatile nu se dau in laturi de la aceasta regula. Multe cupluri de la Hollywood au decis sa se desparta dar cu toate astea au decis ca este cazul ca cei mici sa aiba parte de aceleasi activitati cu parintii lor.

Cuplurile care s-au despartit dar isi cresc copii impreuna sunt:

Jennifer Lopez si Marc Anthony

Jennifer Lopez si Marc Anthony au doi copii impreuna, Maximilian David si Emme Maribel. Desi cei doi s-au despartit in anul 2011, Jennifer a declarat in repetate randuri ca familia va ramane pe primul loc pentru ea. Mai mult de atat aceasta a declarat ca a reusit sa gaseasca un mod prin care sa aiba o relatie mai buna cu tatal copiilor ei „Când s-a sfârșit căsnicia mea, nu a fost ușor să iert. Nu așa îmi imaginam că vor fi lucrurile. Dar Marc este tatăl copiilor mei, iar acest lucru nu se va schimba. Așa că, a trebuit să fac lucrurile să funcționeze. Și cu siguranță a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut.”

Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelia Jolie si Brad Pitt ne arata cat de complicate pot fi uneori relatiile. Chiar daca s-au despartit cei doi au trebuit sa treaca peste problemele personale si sa isi concentreze atentia asupra copiilor.

Cei doi au reusit sa gaseasca o solutie iar cei sase copii ai lor si-au impartit timpul din vacanta de vara intre New Mexico acolo unde se afla Angelina Jolie si Los Angeles unde locuieste Brad Pitt.

Kate Winslet si San Mendes

Relatia celor doi s-a sfarsit in anul 2020 cu toate ca a durat timp de 7 ani.  Kate Winslet si San Mendes au un fiu impreuna pe nume Joe Alfie. Kate a declarat ca si-a invatat copilul sa lupte atunci cand intampina greutati.

Miranda Kerr si Orlando Bloom

Miranda Kerr si Orlando Bloom au fost impreuna timp de trei ani si au un fiu pe nume Flynn. Chiar daca s-au despartit cei doi se inteleg foarte bine, s-au mutat chiar foarte aproape unul de celalat. Miranda Kerr a declarat  „Am decis că asta este cea mai bună decizie pentru Flynn, așa că eu și Orlando locuim la cinci minute distanță. Eu și Orlando suntem apropiați, așa că Flynn ori stă cu mine, ori cu tatăl său.”

Reese Witherspoon si Ryan Phillippe

Reese Witherspoon si Ryan Phillippe  au divortat in anul 2007 dupa o casnicie de opt ani. Cei doi au impreuna doi copii, Ava Elizabeth si Deacon. Dupa despartire Phillippe a declarat sa isi pune copii  pe primul loc„Dacă divorțezi, trebuie să înțelegi că nu te pui pe tine pe primul loc. Aveam nevoie de timp cu mine, dar voiam să fiu alături de copiii mei.”

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment