Greselile care iti afecteaza productivitatea la locul de munca

Iti doresti sa ai zile productive la locul de munca? Cu toate ca iti dai intotdeauna interesul nu se intampla mereu asta. Ne sabotam rezultatele muncii depuse prin rutina pe care o avem de dimineata. Stiai asta? Ei bine, daca iti incepi ziua prost sau daca ai anumite tabieturi nocive atunci nu vei putea da dovada de productivitate la locul de munca.

Iata ce trebuie sa eviti daca vrei sa ai o zi buna la locul de munca

Reprogramezi alarma

In momentul in care alarma iti suna iti dai seama ca nu ai dormit suficient de mult si o tot amani. Chiar daca mai castigi 10 minute de somn nu este tocmai in regula. Specialistii in somnologie sustin ca reprogramarea alarmei nu este o idee buna deoarece in momentul in care reintri intr-un somn adanc dupa ca amani alarma reincepi un nou ciclu de somn pe care nu il vei termina.

Cel mai bine este sa iti dai seama inca de la inceput de cat trebuie sa dormi pentru a te simti odihnit. Poti eventual sa adormi mai devreme iar asta inseamna sa te simti mai odihnit si sa ai parte de mai multa energie.

Iti lasi patul nefacut

Nu intelegi ce legatura ar putea avea facutul patului cu productivitatea? Specialistii sustin ca aranjarea patului de dimineata ii ajuta pe oameni sa fie mult mai productivi Oamenii care sunt foarte bine organizati isi fac patul. Este un obicei cheie cu care trebuie sa iti incepi ziua daca vrei sa ai parte de cele mai bune rezultate. Trebuie sa te organizezi putin daca vrei sa ai parte de rezultate bune la locul de munca.

Iti citesti emailurile

Atunci cand dormi telefonul este langa tine, nu-i asa? Lucrul asta nu este deloc benefic, in mod sigur atunci cand te trezesti te uiti pe email-uri sau pe retelele de socializare.

Nu trebuie sa iti incepi ziua in modul asta. Incearca sa te focusezi pe tine dimineata si sa iti aduni puterea necesara pentru o noua zi.  Iti poti incepe ziua prin a te spala pe fata, a te spala pe dinti si lasa telefonul.

Te aranjezi pe intuneric

Nu ai de ce sa te aranjezi pe intuneric, acest lucru trage la somn. Atunci cand te trezesti trebuie sa tragi jaluzelele, lasa lumina soarelui sa iti intre in casa. Nu poti incepe ziua altfel. Trebuie sa faci diferenta intre zi si noapte iar daca de dimineata tu nu vrei sa te bucuri de razele soarelui atunci nu ai cum sa dai dovada de productivitate.

Cum iti incepi ziua depinde doar de tine. Incearca sa urmezi cele mentionate mai sus macar timp de o saptamana si vei vedea imbunatatiri. O zi la munca poate fi mult mai placuta daca tu ai atentia si determinarea necesara.

Incearca sa fii activa inca de dimineata daca vrei sa ai  rezultate remarcabile la locul de munca. De tine depinde productivitatea de care dai dovada. Incearca sa faci tot ce te face fericita inca de la primele ore ale diminetii.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment