Ai un comportament toxic? Iata cum il identifici

Te supara ceva sau pur si simplu nu suporti persoanele din jur? Cu totii avem momente bune si momente mai putin bune. Daca ai un comportament toxic atunci persoanele din jur te vor ocoli si vei risca sa ajungi singur.

In cele de mai jos vei gasi tipuri de comportamente care ii indeparteaza pe cei din jur

Sa fii invidios

Invidia sau gelozia nu au de ce sa puna stapanire pe sufletul tau. Mai bine te focusezi pe punctele tale forte. Nu ai niciun motiv pentru care sa fii invidios pe persoanele din jur.

Sa iei lucrurile prea personal

Nu lua lucrurile prea personal, fiecare om vede lucrurile in felul lor si din acest motiv nu trebuie sa te intereseze parerea altora. Pune pret mai mult pe tine si pe parerile tale si nu mai lua totul atat de personal.

Sa actionezi precum o victima

Este un comportament toxic. Daca te plangi din orice si iti place sa pozezi intr-o victima neajutorata atunci nu ai de ce sa te miri cand toti ceilalti te vor ocoli. Esti mai puternica decat crezi si in momentul in care vei inceta sa iti mai plangi de mila vei realiza ca esti puternica si independenta.

Ai o gandire negativa

Daca vezi viata intr-un mod negativ si crezi ca esti inconjurata de oameni rai si de suferinta vei trai destul de greu. Mai bine iti pastrezi alaturi prietenii dar pentru asta trebuie sa iti schimbi perspectiva.

Judeci superficial oamenii

Nu iti pasa de ce se intampla in jurul tau si pui etichete prea usor. Este un comportament toxic si nu are sens sa te complici, oamenii sunt schimbatori.

Lipsa empatiei

Un astfel de comportament este toxic atat pentru tine cat si pentru persoanele din jur. Daca vei da dovada de compasiune atunci vei fi inconjurat de persoane potrivite.

Sa minti

Daca obisnuiesti sa minti atunci oamenii te vor ocoli si pe buna dreptate. Vei fi considerat mincinos si nimeni nu va mai avea incredere in tine.

Sa ai nevoie in permanenta de aprobare

Nu trebuie sa te intereseze niciodata ce spun altii. Incearca sa iti mentii parerile si nu te lasa influentat de nimeni si de nimic. Cel mai important in viata este dezvoltarea personala si progresul.

Sa fii mult prea perfectionista

Nimeni si nimic nu este perfect. Nu poti sa iti doresti perfectiunea, nu este firesc cu atat mai putin sa pretinzi de la altii acest lucru.

Nu iti poti controla emotiile

Daca te enervezi brusc si iti pierzi cumpatul oamenii se vor speria de tine. Nimanui nu ii plac persoanele care nu stiu sa aiba rabdare si care se enerveaza din orice. Trebuie sa inveti sa iti gestionezi emotiile daca vrei sa ai alaturi persoane pe care sa te poti baza.

Oamenii se feresc de tine daca vor vedea ca ai un comportament agresiv sau daca simt ca nu pot avea incredere in tine. Daca vrei sa ai alaturi oameni pe care sa te poti baza invata sa te controlezi.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment