Cum sa iti amenajezi casa in stilul neoclasic

Prin ce se face remarcat stilul neoclasic? Acesta este sofisticat si elegant . Liniile elegante dar si materialele luxoase te vor ajuta sa ai parte de niste piese de mobilier cu totul unice.

Caracteristicile stilului neoclasic

Culorile : culorile in stilul neoclasic sunt blande: crem, albastru, verde, gri sau galben. Ca pete de culoare se pot folosi: nrgru, rosu, argintiu sau auriu. Poti folosi teme blande pline de flori care iti va creea un aspect cu totul aparte.

Mobilierul: piesele de mobilier in stilul neoclasic sunt simple. In general acestea sunt realizate din lemn inchis la culoare.

Ornamentele: ornamentele in stilul neoclasic sunt suave si delicate. Acestea sunt lucrate cu atentie si sunt adevarate opere de arta. In plus au rolul de a-ti imblanzi locuinta si de a o face mai placuta.

Podeaua: In general podelele in stilul neoclasic sunt realizate din marmura sau din piatra.

Covoarele: Acestea au rolul de a incalzi atmosfera si de a aduce un pic de blandete si de culoare. Covoarele in stilul neoclasic trebuie sa fie de cea mai buna calitate si calduroase.

Decoratiunile: toate vasele trebuie sa fie realizate din ceramica si din portelan de cea mai buna calitate. Acestea trebuie sa sublinieze luxul.

Tot in stilul neoclasic iti vei mai putea cumpara oglinzi mari, flori, mulaje decorative dar si multe alte elemente artistice. Iti poti cumpara toate produsele care iti vor asigura o atmosfera eleganta dar si un farmec imbietor.

Living-ul in stil neoclasic trebuie sa fie cat mai luxos si mai armonios. Trebuie sa iti alegi piese decorative cat mai placute si cat mai frumos colorate. Trebuie sa apelezi cat mai mult la accesorii decorative. Daca simti ca nu te descurci atat de bine pe cat ai vrea cel mai bine este sa apelezi la un specialist care sa iti spuna ce este de facut.

Dormitoarele in stil neoclasic sunt moderne si trebuie sa fie cat mai atent mobilate. Nu trebuie sa ai parte de mobiler in exces si culori acestuia trebuie sa fie cat mai placute. In dormitor nu trebuie sa existe nuante stralucitoare. Cel mai potrivit este sa optezi pentru piese de mobilier in nuante cat mai naturale.

Un dormitor in stilul neoclasic trebuie sa fie cat mai atent elaborat si trebuie sa te faca sa te simti bine. Incearca sa realizezi o atmosfera cat mai placuta si cat mai calda. Trebuie sa te simti complet relaxat si sa te poti odihni ori de cate ori vi obosit de la munca.

Stilul neoclasic este potrivit atat pentru o casa cat si pentru apartament. Cu un buget minim poti avea parte de locuinta la care visezi. Este foarte important sa ii oferi casei tale o personalitate. Nu o poti lasa in voia sortii. Cel mai bine este sa alegi un anumit stil si sa iti decorezi intreaga locuinta in acel stil.

Design-ul locuintei tale vorbeste mult si despre tine. Cu cat acesta este mai bine ales cu atat vei fi mai multumit de rezultatul final. O casa atent decorata este o casa armonioasa.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment