Andreea Antonescu este insarcinata din nou

Andreea Antonescu in varsta de 39 de ani si-a luat fanii prin surprindere si a anuntat ca este insarcinata din nou. Vedeta a postat pe retelele de socializare o imagine in care i se poate vedea burtica de gravid. In plus, a vorbit despre sentimentul minunat de a astepta venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Iata ce a declarat Andreea Antonescu

„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase”, a scris Andreea Antonescu.

Vedeta traieste  o frumoasa poveste de iubire in ultimele luni dar a pastrat discretia pana in acest moment cu privire la partenerul ei. Victor Vrinceanu este tanarul care a cucerit-o si care o va face mama pentru a doua oara. Acesta este jurnalist si are 34 de ani.

Andreea mai are o fetita, Sienna in varsta de 11 ani. Aceasta este rodul iubirii dintre solista si fostul ei sot, Traian Spak. Cu toate ca cei doi s-au despartit din anul 2019, in luna aprilie a acestui an Andreea spune ca divortul nu se finalizase. Primul ei sot lucuieste in Statele Unite.

„Îmi era extrem de dor de România. Îmi era dor stilul meu de viață de aici de care fugisem. Mi-a fost dor de absolut tot. Am venit în România și am avut foarte multe proiecte. Știam că relația mea cu Traian s-a bazat pe prietenie, pe sentimente curate, pe sinceritate și respect. Știind ce urmează aici, în țară, am avut puterea de a pune mâna pe telefon și de a-mi asuma faptul că suntem doi oameni raționali. Eram pe două continente diferite, cu un copil minunat pe care vrem și ne dorim să-l creștem împreună. Am luat frâiele în mână și i-am zis că pentru următorii ani nu voi mai ajunge în State sau nu atât de mult astfel încât să întrețin această căsnicie”, Citeşte întreaga ştire: Andreea Antonescu va deveni mamă din nou! Și-a arătat burtica de graviduță: „A doua minune din viața mea!” a mai spus Andreea.

La scurt timp dupa ce a anuntat divortul, Andreea a avut o relatie tumultoasa cu jurnalistul Stefan Manolache. Andreea urmeaza sa apara in urmatorul sezon Asia Express, emisiune al carei nume s-a schimbat, intre timp poarta denumirea de America Express.

Andreea a facut echipa cu fosta sa colega din trupa Andre, mai exact Andreea Balan. Aceasta a spus ca i-a fost greu sa stea departe de casa si de cei dragi „Cel mai dor mi-a fost de oamenii dragi mie, de oamenii apropiați. Încă o dată mi-am dat seama că singura limită pe care o am în viața asta sunt oamenii dragi. Și atunci, e o limită pe care nici nu vreau să o depășesc vreodată. Pentru că mi-am promis că o să fie ultima oară când plec pentru o perioadă atât de lungă, fiindcă e cel mai important, zic eu. Cele mai importante sunt momentele pe care le petreci alături de oamenii dragi din viața ta!„,  a spus Andreea.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment