Bebelușul tău este asigurat cu noi

Pe măsură ce venirea bebelușului pe lume se apropie, entuziasmul crește exponențial, dar odată cu el, apar unele griji. Bebelușul tău are nevoie de tot felul de echipamente speciale. Căruciorul este unul dintre acele atribute obligatorii. Va fi cu tine practic în fiecare zi în următorii doi sau trei ani, dacă nu chiar mai mult.

Cărucioare pentru copii sunt importante, deoarece ne ajută nu numai să ne transportăm bebeluși dintr-un loc în altul, ci ne servesc și ca portbagaj convenabil în timpul unei plimbări pentru toate acele lucruri pe care trebuie să le purtăm cu noi – scutece, suzete, haine de rezervă, jucării, papuci. De asemenea, pot fi folosite ca paturi mobile pentru somnul de după-amiaza, scaune înalte și locuri pentru schimbat copilul în aer liber.

Bebelușii sunt cercetători profesioniști. Rareori le place să stea mult timp într-un singur loc în același spațiu. Unora le place chiar să adoarmă din mers și se trezesc supărați de fecare dată când se oprește căruciorul. În acest fel, căruciorul tău devine ceva asemănător unui cărucior magic, care singur îl poate face pe cel mic să se liniștească și să adoarmă, chiar dacă înseamnă că faci plimbări neobosite  împingându-l. Oferă-i copilului tău posibilitatea de a apărea ca un mic Indiana Jones!

Alegeți căruciorul cel mai potrivit pentru tine

Căruciorul trebuie să fie suficient de ușor pentru a putea fi transportat și, în același timp, să aibă o construcție masivă, puternică și fiabilă. Fă-ți timp pentru a te familiariza cu caracteristicile disponibile pentru a alege cea mai potrivită configurație pentru familia ta. Spătarul reglabil, care îți permite să alege între poziția de șezut și culcat pentru bebeluș, este potrivit pentru bebelușii care vor învăța să stea așezați doar după câteva luni.

Deosebit de confortabile sunt cărucioarele combinate cu posibilitatea de a întoarce copilul cu fața către părintele care împinge. Carucioarele pentru bebeluși tip 2 în 1 au spătar sau în combinație cu un coș pentru bebeluși / scaun auto. Dacă terenul din jurul tău este neuniform și de multe ori trebuie să ocolești reparațiile stradale, fii atent la roțile și șasiul căruciorului. Căruciorul combinat 3 în 1 ne permite să-l folosim ca pătuț, scaun și coș pentru transportul celui mic, care poate fi folosit și pentru transportul în mașină.

Cărucioarele pentru toate anotimpurile sunt o alegere bună dacă doriți să economisiți niște bani. Culoarea și designul sunt, de asemenea, importante – alegeți-le pe cele care vă plac cel mai mult.

image003

Căruciorul și copilul mic

În timp ce merg,  băiețeii și fetițele folosesc adesea căruciorul ca suport. Chiar și după ce au învățat să meargă fără ajutor, unora le place să joace rolul de părinți și să plimbe jucăriile și chiar animalele lor de companie ca pe niște bebeluși. În acest fel, copiii își afirmă creșterea și trec la următoarea etapă a dezvoltării lor.

Acesta este momentul perfect pentru a lua un cărucior 2 în 1, care poate fi condus atât de adult, cât și de cel mic. Aceste cărucioare sunt trecerea perfectă la prima bicicletă.

Accesorii

image004

Pe lângă căruciorul în sine în pragul toamnei și iernii trebuie să punem la dispoziția copilului nostru accesoriile necesare, cum ar fi umbrela, haina de ploaie, geanta termică caldă și multe altele. Dacă așteptați ca micuțul să vină primăvara sau vara, echipați căruciorul cu o plasă pentru insecte, baldachin etc. Astfel veți putea oferi confort maxim bebelușului.

Gențile pentru cărucioare de bebeluși sunt foarte confortabile, deoarece se potrivesc perfect modelului dvs. Sterilizatoarele și cutiile de suzetă vă vor scuti, de asemenea de o mulțime de griji în timpul plimbărilor.

Bine ați venit pe platforma online Kidso.ro sau la magazinul fizic din Sofia pentru a alege vehiculul bebelușului vostru! Meniul site-ului vă permite să folosiți filtre pentru a rafina căutarea voastră în funcție de marcă, model, sezon și sexul copilului.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment