Cum iti poti face treaba mai eficient

Cum iti poti face treaba mai eficient? Cu siguranta intrebarea asta se afla pe buzele tuturor. Oamenii isi doresc sa gaseasca modalitati prin care sa isi poata duce toate sarcinile la bun sfarsit cu succes. Pentru a face asta trebuie sa devina mai ambitiosi si mai organizati. Noor Hibbert este coach-ul care ne va invata cum sa ne schimbam prioritatile in viata si cum sa realizam un plan care sa ne ajute sa ne indeplinim toate dorintele.

    Iata care este schema acestuia pentru succes

Vizualizeaza cariera pe care o visezi

Tot ce vedem in jurul nostru ne face sa ne dorim mai multe pentru noi insine. Hainele, casele, masinile pe care le vedem la celebritati ne fac se ne dorim aceleasi lucruri.

„Gândește-te ca la o sămânță de roșie — da, serios. Sămânța e ideea din spatele unei roșii. Nu ne îndoim că, dacă o plantăm, dacă o udăm și o punem la soare, o roșie o să apară într-un final. În același mod, gândurile noastre sunt semințe care se pot manifesta ca scopuri în viața reală, dar n-o s-o facă  dacă noi nu acționăm.” spune Noor Hibbert.

Trebuie sa te decizi cu privire la cariera ta. „Lasă-ți mintea să facă un pas în viața ta din viitor. Acum gândește-te la cinci lucruri pe care le-ai simți sau le-ai crede dacă chiar ai fi acea persoană care îți dorești să devii și încearcă să te lași pătrunsă de ele în prezent. Spre exemplu, dacă ai fi CEO-ul propriei tale companii, te-ar neliniști faptul că trebuie să mergi la toate acele întâlniri și să socializezi? Mergi mai departe și încearcă să dai viață persoanei în care dorești să te transformi. Dacă îți dorești ceva, fii fericită, plină de energie și privește lucrurile din perspectiva corectă — acestea sunt cheile pentru a face mișcarea potrivită ca să obții ceea  ce visezi.” mai spune Hibbert.

Planifica planurile propriului tau succes

Ca sa poti ajunge pe pozitia la care visezi trebuie sa fie destul de greu. Asta nu ar trebui sa te inspaimante, din contra trebuie sa iti faci un plan care sa te ajute sa evoluezi, poti chiar sa faci anumite cursuri care sa te ajute sa evoluezi „Stabilește-ți obiectivele pentru următoarele 12 luni și pune-ți în cap că lucrurile astea s-au întâmplat deja”, te sfătuiește Hibbert. Dacă îți dorești să te descurci cu o persoană din echipă sau să întâlnești pe cineva care te-ar putea ajuta, imaginează-ți că ai făcut deja aceste lucruri. „Obiectivele care sunt poziționate undeva în viitor creează o prăpastie mentală în creierul tău, numită tensiune structurală. Când aduci lucrurile în prezent, pe de altă parte, peste acea prăpastie ai construit deja un pod, care îți permite să crezi că poți ajunge să-ți îndeplinești țelurile.” a mai spus Noor Hibbert.

Accepta-ti esecurile

Esecurile fac parte din viata noastra, este normal sa gresesti dar la fel cum ai gresit asa poti face si foarte mult bine  „Lucrul pe care crezi că nu l-ai făcut bine sau persoana pe care îți închipui că ai dezamăgit-o nu au, de cele mai multe ori, vreo importanță în ceea ce urmează să faci, așa că nu mai zăbovi în acel loc în care nu-ți dai voie să speri la mai mult.” a mai spus acesta.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment