Cum scăpăm de kg în plus după sărbătorile de iarnă

Sărbătorile de iarnă au trecut, iar noi am revenit la job. Vacanța și concediul s-au terminat, iar noi am plecat la casele noastre din casa părinților unde am fost în vizită. Pe lângă momente de relaxare, cu toții am avut parte de cea mai delicioasă mâncare tradițională. Bucatele românești sunt recunoscute pentru gustul inconfundabil, dar au un singur mare defect: sunt grase și îngrașă.

Cu siguranță mulți oameni au luat în greutate după sărbători datorită faptului că nu s-au putut abține de la acele mâncăruri gustoase care îi așteptau pe masă. Poate la început am crezut că doar o să gustăm ceva, dar am ajuns să gustăm mai mult decât era în farfurie. Curând kilogramele s-au așezat pe părțile corpului unde nu ni le doream deloc: coapse, fese, pulpe, abdomen, etc.

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus după sărbătorile de iarnă, poți apela la următoarele trucuri:

  • Yoga – dacă nu știai, poți slăbi chiar și în timpul yoga și meditației. Avem cu toții foarte mult timp liber, iar timpul de lucru ne stresează tot mai mult. Putem folosi acest timp liber pentru a deveni mai sănătoși și a arăta mai bine. Dacă te gândești să începi un obicei nou acum la început de an, poți începe prin a cumpăra o pijama dama special pentru asta. Este bine să ai haine pentru orice ocazie pentru a intra în acel mindset.
  • Abdomene – dacă ai pus kilograme în zona abdomenului, cea mai bună idee este să faci abdomene acasă. Chiar dacă la început, instalarea unui nou obicei ia timp și efort, până la urmă te vei obișnui odată ce vei vedea rezultatele. Am trecut cu toții prin asta de cel puțin o dată. Nu te descuraja!
  • Mergi la sală – la sală vei fi înconjurată de alte persoane care au venit să facă același lucru: să scape de kilogramele în plus. Este bine să ieși din casă pentru a face exerciții într-un spațiu special dedicat dacă acasă simți că nu ai chef de nimic. Poți să devii și mai motivată să mergi la sală cu noile compleuri pentru femei.
  • Renunță la zahăr și cafea – adaugă lucruri sănătoase în dieta ta zilnică. Renunță la zahăr și mai ales la cafea. Alege ceaiurile naturale și îndulcitorii naturali. Vei observa schimbări în organismul tău și poate chiar mai multă energie. Obiceiurile noi au nevoie de cel puțin 21 zile de repetare zilnică pentru a se stabili în mintea și rutina unei persoane.

Nu uita: pentru a slăbi, las-o mai moale cu chipsurile, dulciurile, prăjiturile și prăjelile!

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment