Jocuri distractive pentru timpul liber

Jocuri de societate

Colonistii din Catan si Monopoly- este un joc atat pentru copii cat si pentru adulti. Exista o varietate de tipuri de jocuri Monopoly: Monopoly Star Wars, Monopoly Junior, Monopoly Game of Thrones, iar pentru aceia care prefer jocul classic de Monopoly , exista Monopoly Empire. Acest tip de joc are ca scop castigarea a mai multor brand-uri importante in lume. Colonistii din Catan , este un joc accesibil si potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti.

Jocul de Rummy- este un joc relaxant si captivant, intre noroc si strategie . Jocul se poate juca atat de catre adultii cat si de catre copii.

Jocul de societate creat pentru jocul in familie, Libellud Dixit Odyssey, este un joc care se bazeaza pe indicii obtinute prin extragerea de carti, indicii care sa conduca catre ghicirea imaginii initiale a povestitorului. Acest joc se poate juca in 12 persoane maxim.

Un alt joc inspirat de filmele cu spioni, este Nume de Cod. Jocul se desfasoara intre doua echipe . Fiecare echipa se lupta sa fie prima care contacteaza proprii agenti . Acest joc contine 8 carti ai agentilor rosii, 8 carti ai agentilor albastii , o carte pentru agentul dublu si 7 carti pentru inocenti.

Stratego- este un joc antrenant cu aventuri si suprize. Ideea jocului porneste de la un comandant suprem si armata de soldati . Scopul comandantului este  sa obtina (impreuna cu armata sa), steagul inamicului sau si de a impiedica inamicul sa-i captureze propriul steag. Acest joc contine figurine cu care ataci adversarul.

Jocul Reteaua Energetica- a aparut pe piata acum 10 ani, iar idea principala a jocului consta in licitatii si speculatii de piata.

Carcassonne- Este un joc de familie , creat pentru 2-5 jucatori, cu varsta peste 8 ani. Actiunea jocului se desfasoara in jurul orasului Carcassonne. Jucatorul plaseaza discipolii in cetati, manastiri sau pasuni. Trebuie sa dezvolte zone cu ajutorul discipolilor  si sa amplaseze strategic cavalerii, calugarii, fermierii si hotii .

Alhambra- se petrece in Granada in anul 1278 si se refera la proiectele evului mediu, constructia Alhambrei. Jucatorul este architect al Alhambrei, palatului maur din Granda , Spania. Scopul jocului este ca arhitectul, sa construiasca cu resurse bine calculate, un ansablu de cladiri . Jocul se poate juca in familie, in 2-6 jucatori , cu jucatori peste varsta de 8 ani, iar durata este de aproximativ 60 de minute .

Ingenious- Scopul jocului este de a aseza cu precizie piesele pe table de joc, pentru a aduna cat mai multe puncte, fara a crea vreun avantaj adversarilor. Trebuie sa ajungi cat mai departe cu toate culorile. Se joaca in 1-4 jucatori.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment