Cum poti citi emotiile de pe fata oamenilor

Stii ce sunt emotiile de pe fata oamenilor? Microexpresii, daca vei reusi sa le intelegi pe acestea atunci vei putea citi mai usor oamenii. Poti avea acces la informatii pe care oamenii se tem sa ti le dezvaluie.

Foarte mult cercetatori si oameni de stiinta s-au ocupat de-a lungul timpului cu citirea emotiilor de pe chipul oamenilor. Acestia au venit si cu niste exemple clare care sa te ajute sa citesti mai usor persoana care se afla in fata ta.

Iata cum recunosti emotiile de pe fata oricui

Frica

Frica o poti citi cu usurinta de pe fata persoanei din fata ta. O recunosti daca acorzi atentie urmatoarelor aspecte: sprancene ridicate si apropiate, pleoape superioare ridicate, pleoape inferioare incordate si buze usor incordate si  intinse pana la urechi.

Bucuria

Bucuria se recunoaste mai usor decat ai crede. Acorda atentie urmatoarelor aspecte: riduri in jurul ochilor, obraji ridicati si muschii fetei asezati in concordanta cu ochii.

Tristetea

Se poate citi foare usor pe chipurile persoanelor din jurul tau. Un om trist va avea urmatoarele expresii ale fetei: pleoapele inferioare vor fi usor cazute, privirea nu este concentrata pe un punct fix si colturile buzelor se duc in jos.

Furia

Este o alta emotie care poate fi citita cu usurinta. Oamenii nervosi se pot vedea prin urmatoarele expresii: sprancene apropiate puternic, privire fixa si incordarea si apropierea buzelor.

Dispretul

Poti observa dispretul doar daca acorzi o atentie marita unei singure zone, si anume buzelor.  Atunci cand coltul buzelor este incordat si ridicat doar pe o parte a fetei este clar ca persoana din fata ta simte dispret.  Este foarte greu sa citesti dispretul de pe chipul oamenilor deoarece acel zambet poate fi confundat cu usurinta cu un zambet ironic. Daca vrei sa citesti mai bine aceasta emotie de pe chipul oamenilor atunci trebuie sa te uiti cu atentie la acestia.

Dezgustul

Dezgustul se citeste usor pe chipul oamenilor. Daca vrei sa vezi mai repede aceasta emotie atunci trebuie sa stii ca aceasta se manifesta prin: nas incordat si ridicat, o miscare a nasului care ii provoaca riduri si buza superioara ridicata.

Umirea

Se poate citi cu usurinta de pe chipul oamenilor din jur daca acorzi atentie urmatoarelor aspecte: sprancene ridicate, ochii larg deschisi si gura deschisa.

Daca vrei sa citesti mai usor oamenii din fata ta atunci acorda atentie acestor emotii. Oamenii se pot citi mai simplu decat crezi. Daca inca nu iti este totul clar atunci poti citi cateva carti care sa te ajute sa descoperi cum sa poti citi anumite emotii de pe chipul oamenilor. Mimica dezvaluie intotdeauna cele mai intense sentimente. Oricat de mult ar incerca, oamenii nu pot sa inlature definitiv anumite aspecte care pot dezvalui care sunt adevaratele lor sentimente.

Ca sa poti citi emotiile de pe chipul oamenilor trebuie sa repeti oricat este necesar. Nu vei reusi din prima dar cu rabdare si cu mult studiu vei reusi sa citesti si cele mai ascunse emotii de pe chipul oamenilor. Trebuie doar sa te implici mai mult si sa discuti cu cat mai multe persoane.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment