4 pasi de care sa tii cont cand te gandesti sa mergi in vacanta in Costinesti

Niciodata nu este prea devreme pentru organizarea vacantei de vara. Cei care isi doresc sa aiba concedii de neuitat pe litoralul romanesc trebuie sa se organizeze foarte bine din timp, astfel incat atunci cand vine timpul sa plece la drum, sa poata lasa toate grijile acasa si sa aiba in bagaj doar voie buna!

In randurile ce urmeaza, toti cei interesati  pot descoperi care sunt pasii pe care trebuie sa ii aiba in vedere pentru a se bucura cu adevarat de un concediu minunat in Costinesti, Statiunea Tineretului de la malul Marii Negre!

Vacante in extra-sezon

Pentru inceput, persoanele care isi doresc sa se bucure de clipe relaxante in Costinesti trebuie sa aiba in vedere faptul ca in extra-sezon, acest loc este cu mult mai linistit. Luna iunie si inceputul lui septembrie sunt perioadele in care in aceasta statiune domneste linistea, cluburile nu sunt toate deschise, iar la terase atmosfera este una boema.

Distractia din mijlocul sezonului estival

Turistii care cauta distractia si animatia din mijlocul sezonului estival trebuie sa isi rezerve vacanta in Costinesti in iulie si august, atunci cand statiunea capata o nuanta aparte, in care ingredientele principale sunt muzica, petrecerile tematice si concertele de diferite tipuri. Mai mult, la terase este intotdeauna o atmosfera prietenoasa, care atrage oamenii pentru care bauturile reci si mancarea buna conteaza foarte mult.

Cazare: vile si pensiuni cu oferte pentru toate buzunarele

Imediat dupa stabilirea perioadei in care doresc sa ajunga in Costinesti, cei interesati trebuie sa inceapa sa caute cea mai buna cazare pentru ei, in functie de conditiile pe care si le doresc. In prezent, cele mai interesante variante de cazare sunt reprezentate de vile si pensiuni. Cei care sunt deja in cautarea unor camere frumoase pot vedea detalii pe site-ul cazarecostinesti.ro despre optiunile pe care le au la dispozitie: aici pot citi despre dotarile camerelor, pozitionare, dar si despre preturile practicate in fiecare perioada.

Bugetul potrivit

In functie de activitatile pe care isi propun sa le desfasoare, turistii trebuie sa se preocupe din timp si de bugetul pentru vacanta. Ideal este sa puna din timp bani deoparte, astfel incat in preajma plecarii sa nu aiba decat grija sumei necesare pentru propriile mofturi in concediu. De exemplu, cazarea poate fi platita cu 1-2 luni inainte de concediu, la fel ca si biletele de tren sau de autocar.

Pentru ca in vacanta, nimeni nu doreste sa gateasca, cel mai bine este ca mesele sa fie servite la terase, intr-o atmosfera placuta si alaturi de persoanele dragi. Mai mult, toata lumea merita sa se rasfete, dupa ce in restul anului grijile de zi cu zi sunt extrem de numeroase.

Costinesti este o statiune primitoare pentru toti cei ce doresc sa ajunga aici in sezonul estival, fiind o destinatie intr-o continua dezvoltare. Distractie, relaxare, activitati interesante atat pentru tineri, cat si pentru familii: toate ingrediente care ajuta la detasarea de rutina si de problemele de acasa!

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment