Mihaela Bilic este de parere ca nu mersul la sala topeste grasimile

Mihaela Bilic atrage atentia oamenilor care vor sa slabeasca si au impresia ca orele petrecute in sala de forta vor face minune. Aceasta sustine ca este mult mai intelept sa slabesti cu dieta dupa care, in momentul in care vei vedea si rezultate vei putea merge la sala. Este foarte important sa iti controlezi relatia cu mancarea inainte de a te apuca de miscare.

Mihaela Bilic iti spune cum poti topi depozitele de grasime

”Ideal ar fi să faceți efort de intensitate medie și durată crescută (mers, alergare, bicicleta, înot, aerobic, dans), doar asta topește depozitele de grăsime. Aparatele de forță și mersul la sală fac mușchi, nu vei slăbi. Cu alte cuvinte luați-o treptat, nu trebuie să le faceți pe toate de mâine, nu încercați să scăpati și de kilogramele în plus, și de sedentarism dintr-o lovitură. Așteptările realiste ne fac invingatori,” a explicat Mihaela Bilic.

Medicul este de parere ca sportul face pofta de mncare si pune la treaba metabolismul. Asta inseamna ca vei arde calorii si ca nu vei mai avea parte de rezerve de energie.  Dupa care foamea se instaureaza in viata ta. Sportul dezvolta masa musculara care este mai grea decat grasimea. Vei vedea o schimbare chiar si pe cantar.

Mai mult de atat, Mihaela spulbera miturile despre desert. Zaharul din desert se absoarbe mai repede daca acesta este mancat pe stomacul gol. Daca vei manca desert la sfarsitul mesei, zaharul se va amesteca cu restul alimentelor iar viteza cu care trece in sange va fi mai mica.

„Zahărul dintr-un desert, de exemplu, se absoarbe mai rapid şi mai mult dacă stomacul este gol. Când prăjitura este mâncată la sfârşitul mesei, zahărul se amestecă cu restul alimentelor şi viteza cu care trece în sânge este mai mică. Nu este recomandat să consumăm dulciuri în afara meselor, sub formă de gustare, tocmai pentru că produc o descărcare bruscă de insulină, hormonul care transformă rapid caloriile din zahăr în grăsime de rezervă”, a mai spus aceasta.

“Zilele trecute o prietenă mi se plângea că după câteva zile de mers constant cu bicicletă s-a trezit cu o senzație de foame teribilă. Ea aftfel fiind o persoană mai degrabă slabă, fără probleme cu alimentația și fără cure de slăbire la activ. În acest echilibru pe care îl avea cu propria silueta, sportul susținut a produs o schimbare neașteptată: „mă trezeam că mi-e foame, simțeam nevoia de mâncare, îmi trebuia mult mai mult că să mă satur, gata cu germenii și salatele mele, aveam nevoie de ceva consistent!” a mai continuat medicul.

“Mai înțelept ar fi să începeți să slăbiți cu dietă și apoi, după ce trece perioada frustrantă de început, după ce rezultatele se văd, după ce încrederea în voi crește și reușiți deja să controlați relația cu mâncarea, abia atunci să va apucați și de mișcare. Și ideal ar fi să faceți efort de intensitate medie și durata crescută (mers, alergare, bicicletă, înot, aerobic, dans), doar asta topește grăsimile de depozit. Aparatele de forță și mersul la sala fac mușchi, nu vei slabi” a transmis la final Mihaela.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment