Modalitati prin care te poti desparti de o persoana draga

Iti doresti sa te desparti de o persoana draga? Simti ca relatia nu mai merge si ca nu aveti viitor impreuna? Sunt sigura ca am trecut prin asta cu totii. De aceea trebuie sa te asiguri ca esti amabil si sincer. Chiar daca nu il mai vezi in viitorul tau trebuie sa ii oferi respect.

Daca sentimentele tale fata de partenerul tau de viata s-au schimbat tot ce ai de facut este sa te asiguri ca te desparti intr-un mod cinstit. In primul rand ii datorezi acestuia niste explicatii si este recomandat sa discutati. Pana la urma trebuie sa te gandesti ca tu alaturi de acest om ai petrecut clipe bune si rele.

Trebuie sa fi sigura de ceea ce spui si ce faci atunci cand te desparti , nu te poti lasa ghidata de semntimente sau de emotii.

Dupa ce i-ai spus ca doresti sa va despartiti trebuie sa te astepti ca acesta sa aiba o reactie. Poate plange, se poate enerva ideea cea mai importanta este ca tu trebuie sa te astepti la tot ce este mai rau. Indiferent de reactia lui tu trebuie sa faci fata si sa iti sustii motivul.

Important este sa iti alegi cuvintele cu delicatete, incearca sa vorbesti cat mai frumos si sa ii explici de ce ai ajuns sa pui punct relatiei.

Daca te-ai gandit ca ai putea sa scapi de dicutia acesta incomoda si sa pui punct relatiei printr-un apel telefonic sau printr-un mesaj sa stii ca nu este deloc elegant sa faci asta daca relatia a fost de lunga durata. Pentru clipele petrecute impreuna si pentru tot ce va legat este recomandat sa incerci sa discuti fata in fata. Daca in schimb ai avut parte de o relatie platonica in care nu te-ai implicat prea mult atunci poti sa ii pui punct printr-un apel telefonic. Desigur ca acesta disuctie trebuie sa fie cat mai civilizata si cat mai amabila.

Cu toate astea inainte de a lua decizia de a va desparti trebuie sa iti pui urmatoarele intrebari:

Esti fericita in relatia ta?

Te vezi pe viitor cu partenerul tau?

Regreti ca te afli in aceasta relatie?

Simti ca nu poti comunica cu partenerul tau?

De indata ce vei fi sincera cu tine si iti vei raspunde la aceste intrebari vei stii ce ai de facut. Nu are rost sa ramai intr-o relatie doar pentru faptul ca se apropie Pastele. Daca nu te mai simti fericita nimic si nimeni nu te poate tine in acesta relatie.

Fa-ti curaj si spune-i partenerului tau ce simti. Pana la urma modul in care alegi sa te desparti de acesta este cel mai important. Trebuie sa fi delicata si sincera. Acesta merita sa stie adevarul si care sunt motivele pentru care ai luat aceasta alegere.

Vei vedea ca dupa ce te vei desparti de partenerul tau vei fi mai linistita. Daca simti nevoia sa plangi, poti plange. Cu siguranta te vei simti singura o perioada dar nu trebuie sa te ingrijorezi, timpul vindeca toate ranile.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment