O mai doreste Brian Austin Green pe Megan Fox?

Brian Austin Green sustine ca relatia lui cu Megan Fox este una cu totul speciala si nu exclude posibilitatea de impacare. Acesta inca mai are sperante ca vor putea deveni o familie. Mai ales ca Megan l-a parasit pe rapperul Machine Gun Kelly.

Ce spune actorul

Brian sustine ca el si fosta sa sotie sunt pe drumuri diferite dar ca nu stie ce le poate rezerva viitorul.

„Niciodata nu spun niciodata”, a spus acesta. „Simt ca oamenii se afla pe drumuri diferite in viata, iar uneori acestea se intalnesc si ei parcurg impreuna acel drum si te vezi ochi ochi in ochi, iar alteori aceste cai duc spre destinatii diferite”, a mai spus Brian.

„Am avut o relatie minunata timp de 15 ani. Avem trei copii frumosi. Am impartit multe impreuna si chiar am trecut prin multe. Chiar acum drumurile noastre sunt diferite, iar ea este pe calea ei, facand ceea ce-i place si ce simte ca are nevoie sa faca pentru a fi fericita, iar eu sunt pe drumul meu, facand ceea trebuie sa fac ca sa fiu fericit (…).” a mai transmis acesta.

Brian a criticat in trecut noua relatie a lui Megan, dar de acesta data i-a urat tot ce este mai bun si a spus ca nu are are nimic cu partenerul ei. „Daca-mi place noul partener al lui Megan?” a citit Brian intrebarea pusa de un fan. „Nu l-am intalnit niciodata. N-am nicio idee. As putea sa spun ca am auzit niste povesti despre el, dar am auzit lucruri rele si despre mine si stiu ca cele mai multe lucruri de genul asta nu sunt adevarate”,  a mai precizat actorul.

„Pot sa spun ca acum nu am nicio problema cu el. Chiar sper ca el si Meghan sunt fericiti”, a adaugat acesta,

Brian a mai spus ca ar fi considerat egoist daca ar pretinde ca Megan sa fie fericita doar cu el „Am facut asta timp de 15 ani. Daca asta s-a terminat, atunci asa sa fie. Nu e ceva gresit. A fost o relatie speciala si inca mai este. La un anumit punct, cred ca drumurile noastre se vor aseza un pic si vor merge paralel. Nu va fi neaparat acelasi drum, dar e in regula. Cateodata trebuie sa te indepartezi mult ca sa gasesti un teren mai stabil pe care sa poti sta”,  a mai spus acesta.

Cu toate astea Megan Fox este indragostita de Machine Gun Kelly si se afiseaza cu acesta pe toate retelele de socializare.

Brian a anuntat ca s-a despartit de Megan Fox anul trecut dupa ce s-a intors acasa de la filmari iar Megan i-a mentionat ca simte nevoia sa fie singura.

Brian si Megan s-au cunoscut in anul 2004 si in 2010 s-au casatorit. Acestia au impreuna 3 copii, Noah Shannon in varsta de 7 ani, Bodhi Ransom in varsta de 6 ani si Journey River in varsta de 3 ani.

Megan a fost vazut impreuna cu Kelly in luna mai iar cei doi au petrecut perioada de carantina impreuna.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment