Iata ce trebuie sa stie orice femeie despre asigurarea auto

 

Tot ce implica detinerea unei masini auto iti pare a fi o treaba destul de complicata. Reparatiile si verificarile periodice la masina iti poate ocupa o perioada destul de mare de timp. Pe langa asta asigurarea auto este obligatorie. Orice femeie ar trebuie sa stie ca RCA-ul acopera doar pagubele produse tertilor din vina asigurantului. Daca se intampla sa iti lovesti masina in parcare nu o vei putea repara pe asigurarea ta.

Poate fi destul de complex dar trebuie sa fii cat mai bine informata. Doar asa te vei simti mai increzatoare in fortele proprii atunci cand iesi in trafic.

    Informatiile esentiale pentru orice soferita

Ca masina ta sa fie asigurata trebuie sa fie inmatriculata sau sa fie detinuta de catre persoana care face asigurarea si sa aiba toate actele masinii

Asigurarea RCA este o asigurare obligatorie impusa de statul roman pentru autovehicule

In momentul in care inchei o asigurare RCA vei primi si o polita Carte Verde care este valabila atunci cand circuli in stainatate

Exista anumite limite de despagubire, 1 milion de euro pentru partile materiale si 5 milioane de euro pentru vatamari corporale. Mai mult de atat asigurarile se ofera doar in anumite conditii insa orice sofer trebuie sa aiba in vedere calitatea asigurarii. Din acest motiv este recomandat sa nu cauti cel mai ieftin RCA.

Daca nu ai masina asigurata risti o amenda intre 1000 si 2000 de lei si retinerea certificatului de inmatriculare sau retragerea placutelor de inmatriculare.

In cazul in care pierzi polita RCA, asiguratorul poate sa emita un duplicat dar pentru asta trebuie sa se publice seria si numarul politei intr-un ziar de circulatie nationala

Prima de asigurare RCA nu se poate restitui in cazul in care autovehiculul este radiat sau daca acesta a fost vandut. De la aceasta regula fac exceptie masinile achizitionate in leasing.

Acceseaza https://www.odat.ro/asigurari-rca-auto-online/ pentru mai multe informatii in acest sens. In mod sigur vrei sa iti insusesti mai multe informatii astfel incat sa te simti mai confortabil.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment