Mici trucuri si secrete despre auto rulate. Iata care e cea mai avantajoasa forma de finantare

Anul acesta a pus multe persoane pe ganduri in legatura cu mijoacele de transport in comun. In cazul in care nu ai avut pana acum propria masina, poate este momentul sa iei in considerare acest aspect. Intr-o era unde punem mereu siguranta pe primul plan, masina personala a ajuns sa joace un rol foarte important. Insa si motivele pentru care nu toata lumea are propria masina sunt lesne de inteles. Sunt destule variante, masini noi, masini la mana a doua sau auto rulate leasing. Insa care este varianta potrivita pentru nevoile tale, doar tu poti decide.

In primul rand, trebuie sa stii ca varianta de auto rulate leasing nu este atat de anevoioasa cum poate parea la prima vedere. Se intelege ca riscurile aferente, bircoratia si lipsa de informatii pot crea incertitudine cand vine vorba de aceasta optiune. Insa cu un pic de ajutor si compania potrivita de partea ta, nu ai de ce sa iti faci probleme.

Achizitioneaza masina mai usor, in rate

Sa vorbim putin despre rate. Este clar ca indiferent de ce optiune alegi, fie masina noua, de mana a doua sau auto rulate leasing, vei recurge la rate, daca nu doresti sa platesti integral la achizitionare. In prima instanta trebuie sa alegi o companie de incredere, unde vei putea gasi masina la care ai visat dintotdeauna.

O data gasita compania potrivita, vei negocia alaturi de acestia ratele pe care urmeaza sa le platesti, astfel incat platile sa fie convenabile pentru ambele parti. In mod normal, prima plata este una mai consistenta, insa pe urma se regularizeaza. Un alt punct forte la auto rulate leasing este acela ca astfel vei avea parte de rate mai mici decat ai avea in cazul achizitionarii unei masini noi.

Nu trebuie sa ignori masina. Intelegem ca fiecare autovehicul are nevoie de atentie, de verificari tehnice. Doar pentru ca masina, in mod contractual, pe perioada leasingului nu iti apartine inca, nu inseamna ca aspectele tehnice sau deteriorarile nu trebuie luate in considerare si remediate. Partea buna este ca in momentul in care masina inceteaza sa iti mai fie pe plac, poti intrerupe contractul si poti alege o alta masina, mai noua.

Ai incredere in specialisti si achizitioneaza din locul potrivit

Un aspect ce nu poate fi neglijat este acela ca, astfel, prin varianta de auto rulate leasing, ai posibilitatea de a alege masini second hand de cea mai buna calitate. In rest, preturile sunt destul de piparate si nu sunt comode pentru orice buzunar.

Astfel, prin programul de leasing, companiile aduc la indemana oamenilor de rand masini noi, verificate tehnic, cu un kilometraj redus. Un plus de siguranta si in acelasi timp un plus estetic pentru orice pasionat de condus.

In cazul in care vrei sa afli mai multe detalii sau sa verifici variantele posibile, iti recomandam sa apelezi cu incredere la cei de la auto-leasing.ro, unde vei gasi cele mai convenabile oferte de pe piata.

Alege chiar astazi viitoarea ta masina de vis!

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment