Parenting spiritual

Nu suntem stapanii copiilor nostri !

Sentimentul ca suntem depasiti de situatie in educatia copiilor, este din ce in ce mai intalnit azi. Situatiile tensionate , tonul ridicat , frustrarile si nervii, senzatia ca nu suntem parinti buni, toate acestea sunt tot mai frecvente in viata de zi cu zi. Multi parinti marturisesc ca nu reusesc sa-si inteleaga copii, ca nu stiu cum sa procedeze pentru a evita toate situatiile tensionate care scapa de sub control. Exista si vesti bune. Sunt tehnici de parenting, care prin modalitati de a comunica corect si eficient cu copilul , ajuta la corectarea comportamentului nedorit.

Perceptia ca copii ne apartin si ca sunt proprietatea noastra , vine din trecutul nostru, din felul in care noi am fost educati si cescuti de parintii nostri. Nu ne gandim sau uitam ca suntem cu totii copii ai lui Dumnezeu, uitam ca darul nasterii si a educarii unui copil, este o onoare si un privilegiu cu care Dumnezeu ne-a binecuvantat. Nu suntem Dumnezeul copiilor nostrii, ci doar avem misiunea de ai ghida, ingriji si sprijini , de a le oferi iubire. Se spune ca nu familia isi alege copilul, ci copilul isi alege familia in care vine pe lume. In literatura de spiritual, se mentioneaza ca exista copii care vin pe lume, pentru a indeplini anumite misiuni. Exista sute de carti despre acest subiect. Neil Howe si William Strauss, numeste acesti copii ca fiind” Generatiile Noului Mileniu”, in cartea “Generatii”. Acesti copii cu un IQ intre 160 si 262, sunt deja studiati de ani buni, in institutele de cercetare din toata lume.

Cercetarile au concluzionat ca exista diferite “rase” spirituale – Indigo, Cristal si Curcubeu

Copiii Indigo- nascuti dupa anii 1970, au unele caracteristici in comun cu Copii de Cristal. Si anume un scop precis in viata si sunt foarte sensibili. Temperamentul este cel care face diferenta intre aceste doua” rase” spirituale. Menirea copiilor Indigo este aceea  de a schimba vechile credinte care sunt fara folos, de a darama sisteme educationale sau legale care nu sunt bazate pe integritate. Simt minciuna, sunt greu de manipulate si nu pot disimula ce simt.

Copiii de Cristal- au puteri telepatice si este posibil ca vorbirea sa se dezvolte mai lent. Parintii Indigo ai copiilor de Cristal, pot percepe foarte bine la nivel telepatic ceea ce copii lor nu pot exprima in cuvinte. Copii de Cristal au haruri spirituale si filosofice, au un suflet bun si sensibil.

Copiii Curcubeu- se spune ca acesti copii au venit pe lume cu un nivel spiritual deja inalt. Ei nu se tem de nimeni si de nimic. Parintii copiilor Curcubeu sunt Parinti de Cristal. Acesti copii au venit pe pamant cu misiunea de a ridica nivelul constiintei colective. O parte din copii Curcubeu, s-au nascut intre anii 1975 si 1995 si au o energie care vindeca trupul, sufletul si mintea.

Aceste categorii de suflete Indigo, Cristal si Curcubeu, au menirea de a darui fiecaruia o anume sarcina . De ex.: Copii Indigo vin pe pamant pentru a indeparta vechea gandire nefolositoare si corupta , Copii de Cristal continua ce a inceput Indigo, iar Copii Curcubeu finalizeaza misiunile celorlalte doua categorii, cu rol important in evolutia omenirii.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment