Printul Charles vorbeste despre vindecarea de Covid 19

Printul Charles in varsta de 71 a fost testat pozitiv acum ceva timp de coronavirus si a petrecut sapte zile in izolare alaturi de sotia sa in Scotia.

Printul i-a laudat pe toti angajatii din sanatate pentru eroismul si pentru rabdarea de care dau davada.

Iata ce a declarat acesta

„În acest moment în care medicii, asistenţii medicali şi tot personalul auxiliar vital care formează coloana vertebrală a remarcabilului nostru serviciu de sănătate publică se află sub un risc, sub o presiune enormă, în timp ce se luptă eroic să salveze vieţi în unităţile de terapie intensivă şi să reducă, atât cât este posibil, răspândirea virusului, gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă spre acei oameni minunaţi, ale căror abilităţi şi dovotament altruist faţă de datorie şi de îngrijirea pacienţilor ne fac atât de mândri”.

In inregistrarea facuta publica pe retelele sale de socializare printul a declarat ca a avut simptome moderate si ca virusul COVID-19 nu i-a dat prea mari batai de cap.

„Pentru că am trecut recent prin procesul contractării acestui coronavirus – din fericire, cu simptome relativ moderate -, mă găsesc de cealaltă parte a bolii, însă în aceeaşi stare de distanţare socială şi izolare generală”, a spus printul Charles. „Aşa cum ne-am dat seama cu toţii, atunci când prezenţa familiei şi prietenilor nu mai este posibilă, iar structurile normale ale vieţii sunt brusc înlăturate, totul devine o experienţă ciudată, frustrantă şi supărătoare”, a mai spus acesta.

„Până va trece (epidemia, n.r.), hai să încercăm să trăim cu speranţă şi, cu încredere în noi înşine şi unii în ceilalţi, să aşteptăm vremurile mai bune care vor veni” a mentionat printul.

Printul s-a simtit norocos

„Am fost norocos și am scăpat de asta destul de ușor. Dar am avut-o, așa că înțeleg prin ce trec oamenii….Sunt în mod special empatic cu cei care și-au pierdut oameni dragi și care nu au putut să fie alături de ei în acele momente. Acesta trebuie să fie cel mai îngrozitor lucru”,  a spus acesta.

Printul sustine ca toata experienta cu COVID-19 a facut si un lucru bun. Oamenii si-au dat seama ca trebuie sa existe un mediu mai curat.

„Oamenii au început să își dea seama că trebuie să punem din nou natura în centrul tuturor lucrurilor și că trebuie să o punem în centrul economiei.” a mai mentionat printul.

Printul Charles a mai spus ca exista o legatura intre epidemii si pierderea biodiversitatii.

„Înainte, natura a fost împinsă către periferie, am exploatat și am săpat și am tăiat totul, ca și cum nu ar exista ziua de mâine și ca și cum nu ar conta.” a declarat printul Charles.

„Cu cât erodăm mai tare lumea naturală, cu cât distrugem biodiversitate, cu atât mai mult ne expunem acestor pericole.” a mai mentionat printul.

„Am mai avut dezastre cu SARS și EBOLA și cine mai știe ce, dar toate aceste lucruri sunt legate de pierderea biodiversității. Așa că de data aceasta trebuie să găsim o modalitate să punem natura în centru.” a declarat la final acesta.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment