Pune in scena un spatiu de joaca simplu si rapid, cu pardoseli decorative

Varietatea de culori si de modele se traduce prin creativitate fara limite. O poti obtine cu usurinta, atunci cand vrei sa aduci un plus de valoare unui spatiu, prin pardoseli decorative.

Specialistii in design interior accentueaza din ce in ce mai mult contributia pe care acestea o au asupra rezultatului unei amenajari. Pentru spatiile de joaca, acest tip de pardoseli sunt extraordinare si reduc gradul de efort pentru a obtine un efect spectaculos. Pe langa aspectul de ordin estetic, extrem de important, si din punct de vedere functional beneficiile sunt de partea ta. Sistemul de pardoseli MasterTop 1327 iti aduce multe avantaje.

 O durata de viata de pana la 50 de ani

Principalul avantaj, de tip functional, pe care il ofera sistemul de pardoseli MasterTop 1327 este durata de viata extrem de indelungata. Timp de 50 de ani, poti avea garantia unei pardoseli impecabile, chiar si in conditii de trafic intens. Pentru un spatiu de joaca, acest beneficiu este un atuu considerabil, de care merita sa tii cont. Spre deosebire de alternative, MasterTop 1327 reprezinta garantia calitatii indelungate.

Obtinerea unei suprafete antiderapante, uniforma

Prin metoda de aplicare lichida, aceste pardoseli se caracterizeaza prin aspectul uniform, omogen. Lipsa imbinarilor este un avantaj, mai ales atunci cand vorbim de un spatiu de joaca pentru copii. Suprafata antiderapanta contribuie la nivelul sporit de siguranta, iar confortul este un plus pentru distractia celor mici. Vestea buna este ca sistemul de incalzire prin pardoseala nu afecteaza pardoselile de tip decorativ.

Intretinerea usoara

Fie ca vorbim de spatii pentru copii, fie ca avem in minte alt tip de configuratii, usurinta in intretinere este un avantaj considerabil. Sistemul MasterTop 1327 se asigura ca pardoselile nu isi vor pierde aspectul in timp, prin uzura, trafic si utilizare repetata. Nu sunt necesare actiuni speciale de ingrijire. Pardoselile decorative nu numai ca reduc riscurile de accidentare, dar sunt si rezistente la abraziune pe termen lung.

Proprietatile fonoizolante

Pardoselile de tip decorativ sunt o idee excelenta pentru organizarea spatiilor de joaca, si din acest punct de vedere: au proprietati fonoizolante. Transmisia zgomotului pe orizontala este redusa cu 15 – 18 dB. Din prisma acestui avantaj, vom intalni acest sistem de pardoseli frecvent in salile de lectura sau in spatiile de joaca. Mai mult, sistemul MasterTop 1327 este absorbant de energie, prietenos cu mediul inconjurator.

Costurile scazute ale ciclului de viata

Daca vei lucra cu experti in implementarea pardoselilor, vei putea sesiza costurile semnificativ scazute, fata de alternative. Sistemul MasterTop 1327 aduce impreuna un set considerabil de beneficii, dar fara a implica o investitie extrem de crescuta, care sa iti dea peste cap planurile de business. Poti concepe un loc de joaca sigur, atractiv, durabil, cu o balanta a costurilor in favoarea ta. Ghideaza-te dupa recomandari!

Pardoseliindustriale.ro, numarul 1 in pardoseli decorative si nu numai

Vrei sa nu dai gres? Atunci mergi pe mana celor de la Pardoseliindustriale.ro. Oricat de greu ar parea astazi sa gasesti un partener de incredere in constructii, poti avea garantia calitatii cu ajutorul acestei echipe de experti, care se diferentiaza in mod categoric de concurenti.

Pardoseliindustriale.ro vine in intampinarea nevoilor tale cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, cu o oferta avantajoasa, un portofoliu impresionant de pardoseli decorative, o echipa de experti bine pregatiti si cu cele mai inalte standarde. Merita!

 

Date de contact

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment