5 camere utile pe care trebuie sa le ai

Daca te muti la casa atunci trebuie sa profiti din plin de fiecare spatiu pe care il ai liber. Urmatoarele 5 camere sunt utile si trebuie sa le ai in locuinta ta.

Camerele principale precum bucataria, baia, sufrageria sau dormitoru deja exista in planul casei tale dar cu siguranta exista si alte spatii  pe care le poti optimiza dupa bunul tau plac.

Iata care sunt cele 5 camere pe care trebuie sa le ai

Birou

Poti lucra remote in orice moment si nu strica sa ai un spatiu special in locuinta ta in care sa iti poti realiza toate sarcinile de zi cu zi. Camera nu trebuie sa fie foarte mare dar sa aiba un birou si cateva rafturi si dulapuri unde sa iti poti depozita lucrurile care iti sunt necesare.

Chiar daca la un moment dat vei ajunge sa nu mai folosesti aceasta incapere, va fi utila pentru copiii tai. Practic va fi locul in care iti vei putea realiza sarcinile de munca in deplina liniste.

Dressing

Un dressing este intotdeauna o incapere utila intr-o locuinta. Chiar daca ai sifonier in dormitor cu siguranta iti vei dori un spatiu mai mare in care sa iti poti depozita toate hainele si toata incaltamintea.

Un dressing este util mai ales atunci cand vrei sa schimbi garderoba de iarna cu cea de vara. Astfel vei avea in sifonierul din dormitor doar hainele potrivite pentru sezonul respectiv si le vei putea  inlocui cu cea mai mica usurinta.

Un dressing te va ajuta sa fii mai organizat si mai rapid in alegerea tinutelor de zi cu zi.

Camara/debara

Camara este o incapere in care iti vei putea depozita toate conservele sau muraturile. Practic este incaperea in care poti depozita toate proviziile. Astfel vei fi mult mai organizata in ceea ce privesc produsele alimentare.

O camara este o incapere care nu trebuie sa lipseasca dintr-o locuinta. Aici poti depozita toate lucrurile care iti  ocupa bucataria si pe care le vei folosi la un moment dat.

In aceasta  incapere mai poti depozita si articole de menaj, vesela sau obiecte  care nu au un loc special in alta camera din casa.

Camera copilului

Chiar daca ai sau nu copii este bine sa te gandesti sa ai o camera alocata pentru asta. Pentru un copil este foarte important sa aiba un saptiu doar al lui. camera copilului este foarte importanta si il va ajuta pe acesta sa devina mai responsabil.

O camera de relaxare

O camera de relaxare este potrivita in orice locuinta. Crearea unui spatiu in care sa te relaxezi este mai mult decat ideal. In acea incapere poti citi, poti viziona filme sau poti juca diverse jocuri. Ideea ta de relaxare depinde de tine si de cum privesti tu lucrurile. In functie de preferintele tale vei stii care este spatiul de care ai nevoie.

Incearca sa utilizezi tot spatiul pe care il ai liber. Anumite camere te vor ajuta sa fii mai organizat si sa te bucuri de mai multa ordine in locuinta.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment