Vrei o casa ca in filme? Afla care sunt cele mai importante reguli de urmat in decorarea casei

 

Atunci cand iti doresti sa iti decorezi casa in cel mai placut mod posbil trebuie sa urmezi anumite reguli. Daca iti doresti sa ai parte de o casa ca in filme atunci trebuie sa te documentezi.

Nu trebuie sa iti fie teama ca vei da gres. Ai nevoie de o casa cu personalitate in care totul sa fie armonios aranjat. Risca si combina mai multe stiluri, texturi sau finisaje pentru a avea parte de rezultatul pe care il doresti. Pana la urma acasa petreci cea mai mare parte din timp, deci trebuie sa ai parte de un spatiu in care sa te regasesti si in care sa te simti confortabil.

Cele doua aspecte importante de decoratiuni interioare:

Pardoseala – pardoseala care sa regaseste in casa trebuie sa fie una placuta. Modelul ales sau culoarea acestuia este bine sa se regaseasca in toate camerele pentru a avea o continuitate. Chiar daca fiecare camera va avea propria personalitate trebuie sa existe elemente comune.

Obiectele de decor – corpurile de iluminat influenteaza foarte mult decorarea unei locuinte. Spatiul de depozitare este extrem de important intr-o locuinta. In general decoratiunile interioare aduc un aer elegant spatiului si ii ofera personalitate. Investeste intr-o piesa de calitate care te inspira si de care nu te poti plictisi. In plus poti alege produse care sa te ajute sa ai parte confort.

Stilurile pe care le poti adopta sunt:

Stilu clasic –nu se demodeaza niciodata. Acesta este bazat pe principiile clasice iar principalele sale calitati sunt proportia si simetria. Stilul clasic are mereu un punct central in jurul caruia se obtine un echilibru vizual care poate fi un semineu sau orice alt produs. Mobila trebuie sa fie de culoare inchisa cu margini rotunjite. Ornamentele de pe pereti sunt cele care sunt caracteristice acestui stil, in plus poti opta pentru produse decorative de aur sau de argint. Podeaua este realizata dintr-un lemn inchis la culoare avand o latura rustica.

Stilul traditional – acesta este bazat pe armonie. Este caracterizat de piese de mobilier masive si materiale naturale. Este conservator si este realizat prin tonuri pastel. Obiectele de mobilier sunt in stilul clasic si sunt aranjate astfel incat sa ai un aspect armonios. Pardoseala este realizata din materiale naturale precum lemnul.

Stilul modern – se realizeaza prin simplitate. Culorile care sunt caracteristice acestui stil sunt alb, gri, negru sau bej.  Geometria pieselor de mobilier este simpla iar culorile sunt naturale sau neutre. Fiecare piese reflecta eleganta si simplitate. Rafturile sunt simple dar spatioase.  Podelele sunt realizate din materiale naturale precum betonul, piatra sau lemnul. Culorile acestora sunt simple si naturale.

Stilul contemporan – este caracterizat prin linii simple si pure fara prea multe piese decorative. Acesta iti poate oferi un spatiu mai mare si este caracterizat printr-o gama larga de culori. Culorile sunt simple: alb, bej, gri iar culorile vii sunt folosite pentru a scoate in evidenta spatiul. Peretii sunt in tonuri deschise iar mobilierul este simplu. Principalul aspect pe care acest stil se bazeaza este calitatea si armonia , nu cantitatea.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment