Te-ai gandit sa inchiriezi o schela metalica, in loc sa o cumperi? Iata ce avantaje ai!

Nelipsita de pe orice santier de constructii, schela metalica – Lucinvest se poate acum si inchiria, nu doar achizitiona. Procedura este extrem de simpla, iar beneficiile sunt extraordinare.

Rapid si eficient, iti indeplinesti toate scopurile, fara sa scoti din buzunar mari sume pentru achizitia produselor indispensabile pe santiere. Cu aceasta idee, furnizorii de echipamente de constructii, au castigat aprecierea antreprenorilor din acest domeniu. A devenit mult mai eficient sa cumperi decat sa inchiriezi, iar avantajele se tin, bineinteles, lant.

 

Nu mai ai grija depozitarii

Accesoriile, echipamentele si utilajele de constructii necesita conditii speciale pentru depozitare, astfel incat sa nu sufere deteriorari. Daca esti la inceput de drum in acest domeniu sau iti desfasori activitatea pe intreg teritoriul Romaniei, si nu intr-o locatie fixa, iti va fi destul de greu sa gasesti conditiile optime pentru depozitarea schelelor metalice si a altor produse din aceasta categorie. Iata un prim beneficiu al serviciilor de inchiriere: scapi definitiv de acest stres si te bucuri de functionalitatea optima a produsului.

 

Nu mai ai stresul transportului

La fel ca si in cazul depozitarii, transportul echipamentelor esentiale pentru constructii devine problematic atunci cand aria ta de servicii este disponibila in orice localitate din tara. De cele mai multe ori, nu este deloc rentabil sa te deplasezi cu tot „arsenalul” de echipamente, pentru ca si nivelul costurilor se ridica extrem de mult. Serviciile de inchiriere au rezolvat, definitiv, aceasta problema. Inchiriezi orice tip de schele metalice, utilaje, cofraje, popi metalici si alte echipamente, fara sa ai grija transportului. E inclus!

 

Economisesti semnificativ

Daca ti-ai propus sa ai o afacere cat mai rentabila, serviciile de inchiriere a echipamentelor din constructii iti vin in ajutor si in acest sens. Ofertele sunt atractive, iar cheltuielile de care scapi, multe si mari. Daca achizitia unei schele metalice de top, cu o capacitate mare de sustinere a planurilor de lucru, usor de manevrat si 100% sigure necesita o suma ridicata, inchirierea ei iti va aduce aceleasi avantaje la cost mic. Profiti de toate avantajele functionale ale echipamentelor tehnice, fara sa le achizitionezi: atat de simplu!

 

Poti testa o gama larga de produse

Daca ai in plan sa faci achizitii de echipamente tehnice in viitor, ai ocazia sa testezi calitatile lor, prin inchiriere. Exista companii care si comercializeaza, si inchiriaza, aceleasi tipuri de produse. Astfel, ai ocazia sa le testezi de la A la Z inainte sa le cumperi si sa te asiguri ca sunt investitia pe care merita sa o faci. Daca au anumite lipsuri sau dezavantaje respectivele echipamente, le vei sesiza inainte de a le achizitiona. Poti proceda astfel pentru schelele metalice, betoniere, cofraje, sprijinire santuri, macarale, autoridicatoare.

 

Lucinvest.ro, alegerea ideala pentru inchirieri schele metalice

Un furnizor de top de echipamente din domeniul constructiilor, Lucinvest.ro, are o oferta de produse de neegalat.

Se ocupa atat de inchirieri schele metalice: www.lucinvest.ro/inchirieri-schele-metalice/, cat si de comercializarea lor, dar si de multe alte produse indispensabile, cum ar fi betoniere, macarale, popi metalici, automontante, mini excavatoare, buldo excavatoare, sisteme de cofrare etc, pe care le inchiriaza si le si comercializeaza. Daca vrei sa folosesti sau sa testezi echipamente de ultima generatie, le gasesti la compania Lucinvest.ro. Iti ofera asistenta tehnica gratuita, transportul asigurat, dar si garantia calitatii premium. E nr. 1 in acest domeniu!

 

Date de contact:

Tel:(40)745.410.817

Email: office@lucinvest.ro

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment