Cele mai bune jocuri gaming pentru copii

Jocurile pentru copii sunt mereu o alegere importanta. Acestea sunt o activitate excelenta pentru cei mici si trebuie sa stii cum sa le alegi pe cele care sunt cele mai potrivite pentru copii tai si de unde sa aiba ce invata. Poti vedea mai multe jocuri pe acest site.

   Cele mai interesante jocuri pentru  copii

Island Saver

Island Saver este un joc care ii invata pe cei mici despre educatia financiara si despre protectia mediului. Este un joc educationat care a fost lansat de grupul NatWest. Sudiile realizate au demonstrat  ca este chiar eficient in educatia copiilor.

Anumiti parinti au remarcat ca aceste jocuri ii ajuta pe copii de 7 – 14 ani sa invete sa rezolve anumite probleme dar si sa dobandeasca cunostintele necesare despre tehnologie, inginerie sau matematica.

Roblox

Este un joc care ii invata pe cei mici abilitati de programare, design, abilitati antreprenoriale, gandire algoritmica, lucru in echipa, gandire flexibila sau vederea in spatiu.

Roblox este mai exact o platforma online de multiplayer si este benefica la orice varsta.  Copii se pot juca sau pot crea lumi diferite 3D pe care sa le poata juca cu ceilalti.

Minecraft

Este un joc care ii invata pe cei mici despre rezolvarea unor probleme, gandire algoritmica si logica, colaborare, rabdare, creativitate, gandire flexibila, vederea in spatiu sau design grafic.

Aceasta platforma este populara atat in randul copiilor cat si in randul adultilor din intreaga lume. Mai exact este un univers virtual unde jucatorii pot crea lumi 3D din blocuri colorate. In acest joc copii vor invata cum sa creeze lumi misterioase si harti pline de surprize si comori.

Dragon Quest Builders 2

Este jocul care ii invata pe cei mici alfabetizarea digitala, rezolvarea de probleme, creativitate, logica dar si lucru in echipa si cooperare, gandire flexibila, empatie, notiuni de inginerie sau de geologie.

Acest joc ii va oferi copilului tau o experienta creativa de dezvoltare si de constructie digitala. In Dragon Quest Builders 2 copii se vor bucura de animatii mai complexe dar si de o poveste cu obiective clare.  Jocul ii permite utilizatorului sa isi creeze personaje noi cu care sa cerceteze lumea magica in care se afla.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment