Trasaturile de caracter pe care le are o persoana cu o inteligenta emotionala mai ridicata

Sunt anumite persoane care au o inteligenta emotionala mai ridicata si care stiu cum sa isi gestioneze emotiile astfel incat totul sa fie in favoarea lor. Persoanele care sunt constiente de aceasta trasatura pe care o au vor stii cum sa isi gestioneze emotiile si cum sa dezvolte relatii mai sanatoase.

Iata cum iti dai seama daca ai o inteligenta emotionala mai ridicata

Nu iti este frica sa iti exprimi sentimentele

Persoanele care au o inteligenta emotionala mai ridicata nu se tem sa se deschida fata de persoanele din jur. Acestea se conecteaza mult mai usor cu cei din jur si le inteleg emotiile cu usurinta.

Apreciezi experientele de care ai parte mai mult

O persoana cu inteligenta emotionala se bucura de fiecare experienta pe care a avut-o. Toate situatiile noi prin care treci te ajuta sa iti analizezi sentimentele  si cum sa reactionezi in situatii neobisnuite.

Esti o persoana mai sensibila

O persoana sensibila are o inteligenta emotionala iesita din comun. Chiar daca esti sensibila asta nu inseamna ca nu poti merge mai departe si ca vei trece cu usurinta peste tot ce iti rezerva viitorul.

Esti preocupat de persoanele din jur

Persoanele empatice ajuta persoanele din jur in orice situatie. Iti place sa te implici in ceea ce faci si sa iti ajuti semenii atunci cand acestia au nevoie de asta.

Iti pasa de mediu in care traiesti

Persoanele care au o inteligenta emotionala gasesc intotdeauna solutii pentru imbunatatirea mediului in care traiesc.  Te vei preocupa ca si persoanele din jurul tau sa protejeze mediul inconjurator fie ca masurile pe care le iau te vizeaza in mod direct sau nu.

Esti mereu atenta in locurile in care mergi

Atunci cand ajungi intr-un loc nou esti foarte atenta. Nu te temi sa iti arati curiozitatea si interesul atunci cand descoperi un loc nou. Asta nu poate spune despre tine decat ca esti o persoana care stie ce vrea si care nu se teme sa descopere mai multe locuri sau lucruri la care pana acum nu a avut acces.

Apreciezi arta

Arta este apreciata doar de catre oamenii care reusesc sa o inteleaga. Prin arta reusim sa ne exprimam emotiile mai bine si reusim sa ne deschidem mai mult sufletul. Artistii sunt persoane cu suflet cald care traiesc la intensitate maxima trairile pe care le au. Muzica, serialele sau filmele reprezinta tot o forma de arta prin care iti poti descoperi latura sensibila pe care o ai.

Pui pret pe caracterele persoanelor din jur

Aspectul fizic nu este important pentru tine. Ai nevoie de o persoana pe care sa te bazezi si care sa fie inteligenta. Nu te intereseaza doar frumusetea unei persoane trebuie sa stii mai intai care sunt telurile si care sunt trasaturile de caracter ale acesteia.

Daca apreciezi intotdeauna gesturile mici facute de persoanele din jur si daca nu iti pasa de ceea ce se spune despre tine este clar ca esti o persoana care are o inteligenta emotionala ridicata.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment