Iata cateva tipuri de pardoseli care iti garanteaza un nivel superior de calitate si de siguranta

Cand vine vorba de amenajarea unui spatiu sigur pentru tine si pentru angajatii tai, indreapta-ti atentia catre lucrarile efectuate la pardoseli si hidroizolatii. Acestea sunt cele care sustin intrega activitate in fiecare zi si cele care pot provoca accidente grave de lucru. Gratie inovatiilor care au patruns in sfera constructiilor, acum exista o serie de lucrari special concepute pentru toate domeniile de activitate, de la halele industriale la industria alimentara sau farmaceutica.

In functie de nevoi si de preferinte, poti apela la pardoseli epoxidice, industriale sau chiar decorative pentru un plus de culoare si aspect estetic placut. Avantajele sunt vizibile in orice situatie si vin la pachet cu podeaua inca de la prima aplicare. De la costuri potrivite pentru toate buzunarele la rezistenta in fata tuturor pericolelor, cu siguranta investitia va fi una care isi va merita toti bani si te va sustine pentru o perioada indelungata de timp.

pardoseli - Milucon

Ce pardoseli se potrivesc domeniului tau de activitate?

In functie de activitatea pe care o desfasori, podeaua trebuie sa prezinte o serie de avantaje specifice care vor diminua in acest fel sansele de accidente neprevazute de munca. In plus, materialele folosite in cadrul aplicarii au grade diferite de rezistenta in fata factorilor din mediu si reprezinta un factor important de decizie atunci cand alegi modelul potrivit pentru tine.

Pardoseli epoxidice

In primul si in primul rand, aceste pardoseli sunt usor de aplicat. Rasinile epoxidice care stau la baza materialului se toarna in forma lichida, iar placa rezultata va fi o suprafata neteda, lipsita de rosturi, imbinari si denivelari. In plus, au un grad mare de elasticitate si fac fata cu brio tuturor socurilor de natura mecanica sau termica. Avantajele principale sunt:

 • Aplicarea rapida a placii.
 • Suprafata neteda care se poate curata usor.
 • Mediu igienic lipsit de bacterii sau de microbi.
 • Uscarea completa a materialelor in cateva ore.
 • Rezistenta impresionanta in timp.

Pardoseli industriale

Un alt tip de pardoseli special concepute pentru a rezista in timp sunt cele poliuretanice. Acestea sunt ideale pentru zonele in care traficul este intens, de mare tonaj, sustinand in mod evident activitatea desfasurata in halele industriale. Astfel, motivele pentru care ar trebui sa te orientezi catre aceste modele sunt:

 • Formarea unei suprafete netede.
 • Rezistenta la factorii chimici.
 • Durabilitate in fata factorilor de natura mecanica.
 • Rezistenta in fata schimbarilor bruste de temperatura.
 • Aplicare rapida.

Pardoseli poliuretanice

Nu in ultimul rand, din aceeasi gama a pardoselilor turnate sub forma lichida fac parte cele poliuretanice. Amestecul de cimenturi speciale contribuie la formarea unei suprafete sigure, excelenta in mai multe sectoare de activitate. Daca inca stai pe ganduri cu privire la acest model, iata principalele avantaje pe care le vei observa inca de la prima aplicare:

 • Grad de elasticitate impresionant.
 • Durata de viata de pana la 50 de ani.
 • Gama variata de modele si de culori.
 • Mediu igienic si sigur.
 • Costuri potrivite pentru toate buzunarele.
 • Suprafata rezistenta la zgarieturi si socuri mecanice.

Milucon, expertii care pun bazele unor suprafete sigure si rezistente in timp

Daca esti in plin proces de renovare sau te gandesti sa pui bazele unei noi constructii, expertii de la Milucon te pot ajuta cu o gama variata de pardoseli. De la cele poliuretanice la cele epoxidice sau decorative si pana la lucrari de hidroizolatii terase: www.milucon.ro/hidroizolatii-terase/, specialistii in constructii iti asigura calitate si profesionalism inca de la prima aplicare. Asadar, nu mai sta pe ganduri si apeleaza acum la serviciile Milucon in materie de renovare si consolidare a proiectelor tale!

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment