Usa de exterior – tips and tricks pentru alegerea corecta

Cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa achizitionezi o usa de exterior de cea mai buna calitate se refera la protectie si durabilitate.

Nu alege o usa doar pentru aspectul acesteia, ci asigura-te ca vei face o investitie potrivita pe termen lung. Descopera din randurile de mai jos tot ce trebuie sa cunosti despre acest element al casei tale.

Usa de exterior

Usa de exterior este diferita de cea de interior, deoarece aceasta trebuie sa-ti asigure protectie impotriva efractiilor. Verifica elementele de siguranta si materialul din care este realizata. Mai mult, usa de exterior trebuie sa fie de calitate, astfel incat sa beneficiezi de o izolare termica si fonica cat mai buna.

Modele de usi

In functie de material, este bine sa cunosti ca poti alege o usa fabricata din diverse materiale. Toate au avantaje, insa este necesar sa analizezi care se potriveste cu nevoia ta si mai mult, cu design-ul casei. De exemplu, daca stilul pe care l-ai adoptat este unul modern poti alege o usa metalica sau de sticla, iar in situatia in care preferi un design elegant poti opta pentru o usa din lemn. Paleta acestor produse este extrem de variata si poti achizitiona diverse modele, precum: usi clasice simple, cu insertii, cu model din sticla, cu lumini sau usi sculptate. Culorile sunt si ele variate si poti alege tonuri clasice sau extravagante. De exemplu, cele mai cautate culori de usi sunt cele mahon, albe sau gri.

Materiale pentru usi

Materialul unei usi de exterior este un element important care poate influenta durata de viata a acesteia. In functie de preferinte, este util sa cunosti ca materialele cele mai recomandate sunt:

  • metal – usa din metal este un model raspandit datorita calitatilor si a costurilor. Acest model ofera o buna protectie, insa este bine sa stii ca durata de viata este influentata de intemperiile la care este supusa usa. De exemplu, o usa metalica pe care ploua des in timp va rugini;
  • lemn – o usa din lemn este potrivita cu un stil elegant sau clasic. Modelele sunt diversificate si poti opta sa achizitionezi o usa personalizata, pe comanda. Nu uita, pentru o durata de viata cat mai lunga este necesar sa ingrijesti lemnul si sa vopsesti sau sa lacuiesti usa periodic;
  • pvc – este un material modern, potrivit atat pentru fabricarea ferestrelor cat si a usilor. Un astfel de model se intretine usor, este durabil si nu rugineste. Pentru montaj este necesar sa acorzi o atentie sporita si de asemenea, sa faci reglaje ori de cate ori este necesar.

 

Elemente de siguranta

Usa de exterior este calea de acces in casa ta. Ai nevoie de un produs care iti ofera protectie si din acest motiv este indicat sa verifici elementele usii. De exemplu, alege un model al carui cadru acopera balamalele, care detine un numar de minimum doua yale si un butuc fabricat din metal care nu se deformeaza usor. Mai mult, asigura-te ca la montaj tocul va fi fixat cu beton pentru o mai buna siguranta. Toate aceste elemente vor face din usa ta un produs sigur si dificil de spart prin efractie.

Tips and tricks

Inainte de a comanda usa preferata, asigura-te ca aceasta iti poate oferi un nivel optim de izolare termica si fonica. Nu uita sa intrebi de garantie si care sunt elementele acoperite de aceasta. Daca vrei sa achizitionezi produse de calitate, atunci acceseaza site-ul soraltechnik.ro. Ai la dispozitie o gama larga de modele la Soraltechnik, pentru a face cea mai potrivita alegere!

 

Date de contact:

E-mail: office@soraltechnik.ro

Telefon: 031 430 40 33

 

 

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment