4 Sfaturi utile pentru ca o cerere in casatorie sa fie un moment memorabil

Cererea in casatorie trebuie sa fie cu siguranta un moment memorabil pentru orice femeie, motiv pentru care se recomanda ca el sa se ocupe de toate detaliile care ar putea sa ii atraga atentia si sa o faca sa se simta perfect.

Alegerea celui mai frumos inel logodna este o idee foarte buna atunci cand el stie cam ce inele prefera ea. Este foarte simplu de aflat, deoarece cutia de bijuterii se afla pe undeva prin casa, prin urmare, un scurt moment de inspiratie nu strica inainte de cumpararea inelului de logodna. In functie de preferintele pe care femeia respectiva le are, poate fi ales un inel care sa fie mai frumos decat tot ceea ce are in colectie. Cu siguranta va fi impresionata si va aprecia gestul.

Un inel de logodna poate fi „ambalat” atipic

Atunci cand tocmai a fost cumparat un inel aur logodna, utilizarea florilor pentru oferirea sa este cea mai buna solutie. Inelul poate fi pus intr-un trandafir, iar pentru cei care vor sa iasa din tipare, o alta idee la fel de buna este amplasarea inelului in orice alta floare pe care ea o prefera. In felul acesta, cu siguranta, momentul va fi unul memorabil pentru ca ea va descoperi inelul atunci cand miroase floarea.

Dar alegerea inspirata a inelului de logodna si ambalajul floral nu singurele aspecte care pot face o femeie sa se simta fericia. ReinaBijou ofera si alte idei in acest sens:

  • cinele romantice sunt cele mai interesante idei pentru momentul in care nu exista nicio alta varianta si scot barbatii din numeroase situatii stanjenitoare. Pentru cei care nu sunt foarte creativi sau care au ei insisi o problema cu gestionarea propriilor emotii, o cina romantica este cea mai plauzibila varianta. Trebuie doar sa fie alese preparatele ei preferate si sa fie aranjata masa intr-un mod cat mai placut;
  • cu siguranta, fiecare persoana are pe lista locul in care ar vrea sa mearga. Fie ca este vorba despre un loc deja vizitat, despre un loc complet nou sau despre o zona aflata in wishlist, cererea in casatorie intr-un cadru de genul acesta va fi cu siguranta surprinzatoare. Dupa ce a fost ales inelul preferat, mai lipsesc doar biletele catre zona mult visata si totul este gata. Spre exemplu, cererea in casatorie la apus, pe o plaja cat mai intima, departe de ochii curiosilor din jur poate fi o idee buna pentru un cuplu discret. Pentru efervescenti si pentru persoanele nonconformiste, cererea in casatorie in fata unui public numeros, cu ajutorul unei formatii muzicale, reprezinta o alta varianta la fel de buna.

Orice femeie isi aminteste cu drag momentul in care a fost ceruta in casatorie si acesta este si motivul pentru care multi barbati se straduiesc sa faca acest moment perfect. In functie de preferintele ei, despre ceea ce considera cuplul despre romantism si de finantele disponibile, nu sunt necesare investitiile foarte mari pentru ca ea sa fie fericita. Putina creativitate si un inel perfect sunt primii pasi pentru cererea in casatorie.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment