Ce greseli faci cu familia partenerului tau doar pentru a-l multumi

Din dorinta de a-ti multumi partenerul tinzi sa faci foarte multe eforturi. Poate ca multe dintre ele nu te deranjeaza dar pe parcurs se vor transforma in cele mai mari greseli. Nu trebuie sa te fortezi sau sa iti demonstrezi intentiile. Iti poti analiza comportamentul si poti iesi din aceasta zona astfel incat sa nu le mai faci pe plac cu totul.

Iata care sunt greselile pe care le poti face

Cheltui foarte mult

Bugetul tau este unul limitat dar se intampla foarte des sa renunti la tine si la dorintele tale pentru a oferi familiei partenerului tau cadouri scumpe. De cele mai multe ori nu exista ocazii pentru asta. Vrei doar sa le faci surprize crezand ca in acest mod te vor accepta mai usor. In ceea ce priveste banii, le poti trimite sume  considerate de bani in speranta ca se vor purta mai frumos cu tine.  Nu iti cumperi o masina si le imprumuti lor o suma importanta de bani pentru a-si cumpara o casa de vacanta.

Esti psihologul de serviciu

Partenerul tau si mama lui se cearta non-stop iar tu incerci de fiecare data sa ii impaci si sa iti asumi rolul de mediator. Relatia lor nu te priveste si nu este cazul sa iti asumi tu conflictele dintre ei. La fel de bine poti devenii consilierul de cuplu pentru cumnata si pentru sotul ei. Nu are sens sa ajungi prinsa in aceste conflicte.

Accepti sufocarea

Pentru ca  va ajuta ca banii accepti ca parintii partenerului tau sa vina constant sa va viziteze fara macar sa anunte. In plus, accepti orice tip de comportament din partea acestora si va schimbati programul in functie de ei si de viata lor.  Iti traiesti viata de cuplu conform reperelor date de socrii.

Devii dependenta

Este mai mult decat fantastic sa ai ajutorul ori de cate ori ai nevoie de asta. Problema intervine atunci cand partenerul tau are impresia ca face orice mai bine ca tine. In acel moment te vei simti incapabila si nu vei reusi sa te mai descurci fara el. Nu este deloc in regula ca acesta si parintii lui sa iti induca asta.

Va saboteaza relatia cu copilul

In momentul in care ai un copil ai nevoie de ajutorul persoanelor din jur dar asta nu inseamna ca ei trebuie sa decida soarta copilului tau.  Cu siguranta parintii tai si parintii partenerului tau stiu mai bine cum sa creasca un copil dar nu trebuie sa iti judece deciziile.  Acestia nu trebuie sa iti saboeze modul in care v-ati decis sa va cresteti si sa va educati copilul.  Daca nu tin cont de ce i-ai rugat sa faca este clar ca nu trebuie sa mai apelezi la ei.

Toate cele de mai sus sunt indicia clare ca relatia pe care o ai impreuna cu parintii partenerului tau este una toxica. Ai nevoie sa te detasezi de acestia si sa incerci sa te descurci de una singura fara sa mai apelezi la ajutorul lor.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment