5 motive pentru care copiii ar trebui sa participe la cursuri de engleza

Foarte multi parinti aleg in prezent sa isi trimita copiii la cursuri pentru a invata limba engleza, in timp ce exista si parinti care nu considera ca aceste cursuri sunt necesare.

Stewartenglishschool.com expun mai multe motive pentru care copiii ar trebui sa invete limba engleza de mici si toate beneficiile pe care acestia le vor obtine.

Copiii pot comunica cu mai multe persoane

Acesta nu este neaparat cel mai important motiv pentru care copiii ar trebui sa mearga la cursuri de limba engleza, insa este cu siguranta un punct de vedere. In cazul in care copilul invata limba engleza poate sa profite de acest avantaj toata viata si isi va face prieteni din mai multe tari, astfel incat sa atraga pe viitor mai multe oportunitati de cariera. De asemenea, putand sa vorbeasca cu mai multe persoane, copilul va putea sa calatoreasca usor in locuri noi si in timp va avea o alta perspectiva asupra lumii.

Dezvolta inteligenta

Mai multe studii arata ca un copil care a urmat un curs engleza online pentru copii au avut o capacitate mult mai mare de concentrare pe mai multe domenii. Toti oamenii de stiinta explica faptul ca efortul pe care creierul il depune in scopul de a alege limba in care trebuie sa comunice in unele situatii este de fapt un tip de gimnastica pentru minte, care le asigura copiilor capacitate sporita pentru a se concentra. Altfel, expertii sustin ca una dintre cele mai bune modalitati pentru a avea copii foarte inteligenti ca acestia sa ia contact inca de la cele mai fragede varste cu limbile straine.

Studierea limbilor straine aduce rezultate scolare mai bune

In conformitate cu studiile din domeniu, copiii care invata o limba straina au rezultate scolare mai bune, inclusiv pentru materiile de real asa cum sunt fizica si matematica sau chiar chimia. Acest lucru se intampla deoarece copilul dezvolta capacitati cognitive noi si poate face legaturi logice mai repede. Gramatica este matematica fiecarei limbi si in momentul in care copilul o deprinde dezvolta si alte abilitati de logice.

Este mai usor pentru copii sa invete engleza

Conform studiilor copiii vor invata mai usor o limba straina decat adultii pentru ca creierul lor este pregatit sa invete orice, in general. Oamenii de stiinta au explicat faptul ca un copil va invata mai repede si mai usor limbile straine mai ales cand incep inainte de varsta de 8 ani. Ulterior, copiilor le este mai greu sa invete engleza in special atunci cand vor sa capete si accentul noii limbi.

In plus, dupa ce copilul invata o limba straina ii este mult mai usor sa aprofundeze alte limbi noi pentru ca are deja creierul antrenat pentru a se obtine legaturi intre limbile traine cunoscute deja.

Toate aceste motive fac ca invatarea limbii engleze din timp sa fie cea mai buna si mai recomandata idee pentru parintii care vor sa isi ajute copiii sa evolueze.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment