Cum iti calculezi distanta rutiera

Atunci cand pornesti intr-o calatorie este bine sa stii cat iti va lua pana vei ajunge la destinatie. Timpul petrecut in trafic este foarte important pentru tine. Trebuie sa stii exact cat timp vei petrece conducand si cati kilometri ai de facut. Doar asa vei stii cu ce viteza poti sa mergi astfel incat sa nu pierzi foarte multe ore prin trafic.

  Iata cum trebuie sa procedezi pentru a calcula distanta rutiera.

Pentru inceput trebuie sa te gandesti ca viteza ta medie de deplasare este de 60 km/h, pe autostrazi viteza maxima legala este de 130 km/h, pe drumurile nationale europene este de 100 km/h, pe celelalte tipuri de drumuri este de 90 km/h iar in localitati poti avea o viteza maxima de 50 km/h. Pentru mai multe detalii cu privire la viteza cu care poti merge poti accesa https://www.i-drpciv.ro/distante-rutiere/.

Pentru a-ti calcula exact viteza de deplasare ai nevoie de o harta pentru a vedea drumurile pe care vei merge. Doar asa poti sa calculezi numarul total de kilometri pe care ii vei parcurge si vei stii cu ce viteza poti merge.  Dupa ce stii exact numarul de kilometri trebuie sa imparti acest numar la 60. In acest moment vei stii exact cate ore/ minute vei calatori pana la destinatie. Mai exact, daca planifici sa faci o calatorie de 200 de kilometri cu o viteza medie de 60 km/h vei face pe drum aproximativ trei ore si jumatate. Mai trebuie sa iei in calcul si posibilitatea unei opriri cam de 15 minute. In cazul in care pe drum ti se face foame cu siguranta vei opri la un restaurant si vei mai pierde iar 45 de minute.  Daca vei tine cont de toate aceste indicatii vei stii exact cat vei face pe drum si cat timp vei pierde in trafic. Este recomanda sa iti calculezi distanta atunci cand pleci intr-o vacanta pentru ca trebuie sa stii la ce sa te astepti.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment