Whey Protein – Cum se administreaza si care sunt parerile consumatorilor?

Proteinele sunt substante nutritive, care se pot obtine printr-o alimentatie corecta. Totusi, persoanele care au o viata activa si care au un program regulat de antrenamente fizice au nevoie de o cantitate mai mare de proteine, care poate fi obtinuta cu ajutorul suplimentelor nutritive, disponibile pe piata produselor fitness.

Care este rolul proteinelor si cum se administreaza acestea?

Proteinele sunt foarte importante pentru cresterea masei musculare si a fortei in timpul antrenamentului, precum si pentru recuperarea musculara dupa antrenamente.

Este important de mentionat faptul ca proteinele sunt absorbite rapid in organism, motiv pentru care este recomandat sa se consume un preparat cu proteine atat inainte de antrenamentul fizic, dar si dupa efectuarea acestuia.

In general, insa, se recomanda consumul a maximum 3 portii pe zi, in functie si de recomandarile producatorului. De asemenea, stabilirea cantitatii necesare de proteine trebuie sa se faca si in functie de tipul si de intensitatea antrenamentului efect. O portie se refera la una sau doua masuri de proteine, care pot fi amestecate fie cu apa, fie cu lapte rece.

Avantajul acestor suplimente este ca pot fi consumate, deopotriva, de femei si de barbati, pentru a-si atinge obiectivele stabilite. Acestea pot fi cresterea masei musculare, o peformanta mai mare si o recuperare mai rapida, scaderea in greutate, precum si prevenirea pierderii masei musculare.

Care sunt parerile consumatorilor despre Whey Protein?

Whey protein reprezinta un tip de proteine care sunt obtinute din zer ultrafiltrat, fiind astfel realizat din substante naturale. Varietatea de sortimente de proteine whey este una foarte mare, multe dintre acestea putand fi achizitionate de pe site-ul KiwiGym.ro.

In ceea ce priveste parerile si recenziile referitoare la acest produs, cele mai multe sunt pozitive, consumatorii fiind multumiti atat de efectele pe care le au proteinele whey, cat si de gustul lor si satietatea pe care o  ofera, precum si de raportul bun calitate-pret.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment