Semne care iti indica ce este sufletul tau pereche

Crezi ca nu exista sufletul tau pereche? Atunci trebuie sa iti spun ca te inseli. Cu siguranta ai auzit de legenda sufletelor pereche. Se spunea ca acum mult timp inainte pamantul era populat de fiinte perfecte, androgine cu doua capete, patru brate si patru picioare dar si cu o singura inima.

In acest mod nimeni nu era niciodata singur si toti oamenii erau fericiti. Iar zeii au devenit gelosi pe fericirea oamenilor si considerau ca nu o merita. Din inaltul cerului acestia au trimis fulgere care au separate cele doua fiinte fericite, barbatii pe de o parte si femeile pe de alta. Pe langa asta, zeii le-au luat mintile si i-au facut sa nu se mai recunosca unul pe celalat dupa care o-au harazit sa se caute toate viata unul pe celalt.

Oamenii simt acum nevoia de iubire si mai multi dintre noi nu isi pied speranta in dragoste. Uneori iubirea ne ia prin surprindere si dragostea adevarata va rezista pana la sfarsitul zilelor.

  Ce trebuie sa stii despre dragostea adevarata

Nu poate fi fortata

Dragostea adevarata nu poate fi fortata, aceasta vine de la sine si complet natural din inima. Dragostea nu apare de o zi pe alta, necesita timp si nu doar dorinta. Ca sa poti iubi cu adevarat pe cineva trebuie sa fii dispusa sa faci compromisuri si sa faci multe eforturi. Iubirea adevarata nu este precum cea din carti sau din filme, aceasta trebuie sa fie construita.

Ai parte de iubire neconditionata

Atunci cand partenerul tau te iubeste nu trebuie sa o faca ca o negociere. Dragostea nu este un targ, atata timp cat toate gesturile vin din inima si te gandesti mai intai de toate la binele relatiei nu are ce sa mearga prost. Este foarte sanatos sa ai parte de o iubire neconditionata care te va multumi pe deplin.

Accepta durerea si suferinta

Iubirea adevarata vine cu durere si cu suferinta. Fiecare dintre parteneri il poate rani pe celalalt dar asta nu inseamna ca nu va iubiti sau ca va vreti raul.  Cu totii suntem oameni si fiecare dintre noi poate gresi dar asta nu inseamna ca ne iubim mai putin.

Dragostea presupune sacrificii

A avea parte de dragoste adevarata implica sacrificii si promisiuni din partea ambilor parteneri. Trebuie sa gasiti intotdeauna calea de mijloc ca ambii parteneri sa fie implinit. Cu siguranta problemele vor tot aparea dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa stiti cum sa le rezolvati.  Nu trebuie sa va ghidati dupa egoism sau dupa dorintele voastre orbeste, este bine sa gasiti o cale de mijloc care sa fie buna pentru amandoi.

O dragoste sincera si adevarata te va implini. Atunci cand esti implicata intr-o relatie trebuie sa te gandesti si la dorintele partenerului tau si sa iei fiecare alegere in functie de dorintele si de nevoile voastre. Iubirea adevarata ar trebui sa fie telul tau in viata si asta ar trebui sa te faca sa te simti implinita si fericita cu adevarat.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment