Filmele si povestile lor ciudate de dragoste inconforabile

Filmele care se pot viziona cu intreaga familie sunt cele mai bune.  Cu toate astea pe marile ecrane au aparut filme care au avut la baza povesti ciudate de dragoste si bineinteles ca unele dintre ele nu au avut un succes rasunator.  Atunci cand vizionezi un film alaturi de parintii tai sau de copii tai ti-ai dori ca anumite scene de nuditate sa fie complet eliminate.

Acesta este topul filmelor cu cele mai ciudate povesti de dragoste

American beauty

Cea  mai ciudata situatie in acest film este aceea cand tatal se simte atras de prietena fiicei lui. In momentul in care Kevin Spacey si Mena Suvari au o scena de dragoste aceasta este destul de ciudata si inconfortabila, acest lucru demonstreaza ca povestea lor de dragoste este total nepotrivita. Fanteziile lui Spacey sunt tratate de regula cu umor iar la final acesta ajunge sa fie omorat.

The 40 year old virgin

Acest film contine o multime de scene incomode. Andy un barbat de 40 de ani este dornic sa aiba primul sau contact sexual si asculta sfaturile tuturor colegilor sai de munca. Din cauza faptului ca asculta de colegii lui acesta are parte de tot mai multe intalniri nereusite. Andy sfarseste prin a avea o intalnire cu Beth pe care o intalneste intr-un club si cu care ajunge acasa.

Observe and report

Filmul are la baza o poveste de dragoste bizara. Seth Rogen si Anna Faris se intalnesc si se indragostesc. Prima lor scena de dragoste se petrece intr-un teritoriu salbatic si situatia in sine este destul de incomoda. Nu este o scena de sex normala ci din contra una destul de deranjanta.

Fifty shades of Grey

In Fifty shades of Grey are la baza povestea unui milionar atragator, Cristian Grey care isi doreste sa domine viata timidei Anastasia Steele. Povestea celor doi de dragoste este una neobisnuita si ascunde secrete neobisnuite. Fiecare scena de sex din acest fillm este tot mai ciudata si implica carlige, biciuri, lanturi dar si multe alte dispozitive de tortura. Este un film erotic in care toate scenele de dragoste sunt ciudate.

Braking Dawn – Partea I

Momentul mult asteptat , adica cel al actului sexual dintre Bella si Edward a fost destul de slab. Scena sexului este destul de slabuta si este destul de incomod pentru oameni sa priveasca o scena de sex intre un vampir si o femeie. Drept urmare, Kristen Stewart a descris scena sexului cu Robert Pattinson ca fiind una plina de agonie chiar daca acesta era iubitul ei pe atunci.

Filmele de mai sus au scene de sex care te vor face sa te simti inconfortabil. Desi au fost vizionate de foarte multe persoane oamenii nu au reusit sa pastreze in memoria lor aceste filme ca fiind unele bune. Din contra, putem spune ca aceste filme au reusit sa se enumere printre cele mai proaste din cate exista iar povestile de dragoste care se afla la baza lor sunt nepotrivite si as putea spune ca unele dintre ele sunt chiar dezgustatoare.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment