Oamenii de care trebuie sa te feresti

Sunt anumite tipologii de oameni de care trebuie sa te feresti. Pur si simplu impactul lor in viata ta este negativ si trebuie sa scapi de ei cat mai repede posibil.

Oamenii care te influenteaza negativ nu au ce cauta in viata ta. Sunt oameni periculosi pe care trebuie sa ii ocolesti si de care nu poti asculta. Nu le poti povesti nimic si este mult mai bine sa tii totul pentru tine.

Acesti oameni pot fi colegi de munca, membrii din familie sau prieteni si este recomandat sa ii eviti pe cat de mult poti.

Iata care sunt acesti oameni

Negativistii

Sunt acei oameni care extrag toate energia pozitiva din tine. Atunci cand vorbesti cu ei parca ai o piatra de moara pe piept. Acestia vad totul in negru si ajung sa se teama de orice. In plus, nu te incurajeaza cu nimic si iti vor taia aripile atunci cand tu vei vrea sa visezi la mai mult.

Vei sfarsi prin a ajunge la fel de tematoare ca ei si nu te vei mai gandi la nimic altceva. Vei ajunge sa iei decizii proaste si nu vei reusi sa ajungi acolo unde iti doresti.

Narcisistii

Acestia se pricep la absolut orice. Tu nu stii nimic si nu esti in stare de nimic. Te vor critica ori de cate ori vor avea ocazia si te vor umili. Isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei si vor face tot ce le sta in putinta pentru a-si atinge scopurile. Le pasa doar de propria lor persoana si te vor manipula cu cea mai mare usurinta.

Acestia nu te vor considera niciodata prietena lor si vor face tot ce le sta in putina sa castige de fiecare data.

Perfectionistii

Perfectionistii te vor face sa te simti ca nu esti niciodata indeajuns de bun si ca nu faci nimic bine. Nu vei ajunge niciodata la nivelul lor indiferent de cat de mult te straduiesti. Nu ai nevoie de o astfel de persoana in jurul tau. Nu te va face sa te simti iubita si vei lupta ori de cate ori vei avea ocazia pentru a te face remarcata in ochii lor.

Barfitorii

Acestia analizeaza si comenteaza pe toate persoanele. Tu vei fi cu siguranta una dintre acele persoane care este mereu comentata si analizata. In plus, vor crea ori de care ori vor avea ocazia o poveste care sa ii faca sa para mai interesanti chiar daca aceasta nu este adevarata.

Falsii

Persoanele false  iti vor da impresia ca traiesc o viata de vis. Casnicia lor este foarte importanta si vor sa te convinga de asta prin toate mijloacele. Se hranesc din greutati si din probelemele altora pentru a sublinia cat de important este totul pentru ei.  Toate relatiile pe care le au sunt superficial si vei vedea asta pe masura ce vorbesti mai mult cu ei.

Dramaticii

Ori de cate ori interactionezi cu aceste persoane ai impresia ca este o adevarata piesa de teatru. Pe langa tinutele lor colorate mai sunt si extrem de vocali si fac din absolute orice o adevarata drama.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment