Renee Zellweger declaratii surprinzatoare despre dragoste

Renee Zellweger ne-a cucerit pe toti in rolul lui Bridget Jones. Aceasta a avut de-a lungul timpului prestatii uimitoare care vor ramane de fiecare data in amintirea publicului.

Renee a primit si un Oscar pentru cea mai buna actrita pentru prestatia sa in rolul lui Judy Garland.  Vedetea a ajuns faimoasa in anii 90 dar in 2010 deja se simtea epuizata profesional dar si personal. „Mă îmbolnăvisem. Nu aveam deloc grijă de mine. Eram ultima pe lista mea de priorităţi. Nu eram deloc bine, deloc echilibrată, eram pe punctul de-a muri…“, a recunoscut aceasta.  Renee a luat o pauza timp de sase ani si a revenit in lumina reflectoarelor in anul 2016.  In acel moment vedeta s-a simtit mult mai puternica si a  devenit mult mai sigura pe ea si pe ceea ce face. Vedeta mai spune ca nu a planificat niciodata sa devina celebra.

Iata ce a mentionat Renee Zellweger cu privire la dragoste

„Mă bucur că oamenii cred că arat diferit, că trăiesc o viață diferită, fericită, mai plină de satisfacție și sunt încântată că poate se vede.”

„Îmi place să am conversații interesante cu un bărbat care să mă învețe ceva, să mă enerveze, să îmi stârnească curiozitate. Asta mă face să îl consider atractiv. ”

„Cred în dragoste, dar nu stau să o aștept. Cumpăr case. Calatoresc. Fiilmez pe vârfurile munților din Transilvania. … Știu că fericirea vine în mai multe feluri și dacă îți petreci viața sperând să fii găsit sau să îți găsești partenerul ideal, vei pierde toate oportunitățile care îți fac viața mai bogată.”

„Uneori mă trezesc noaptea și mă gândes, ‘Oh, la naiba! Iar începem! La ce se gândeau? Mi-au dat acest rol; nu știu că mă prefac? ”

„După ce ai ajuns în punctul în care poți plăti chiria, poți merge la veterinar și la magazinul alimentar, după asta totul este la fel. Nu am chef de o viață decadentă. ”

„În adâncul sufletului meu, sunt o fată din Texas care visează la acea poveste de dragoste unică, la fel ca oricare fată. Biologic, aștept cu nerăbdare să fiu piatra de temelie a unei familii. Mă voi simți minunat când voi ține un copil pe genunchi. ”

„A avea o prestație oribilă într-un film mare te duce mai repede la eșec decât să faci un film obscur și să nu câștigi bani.”

„Încă simt că am stricat petrecerea.”

„Școala a fost importanta pentru părinții mei, ca imigranți. Educația este locul unde începe totul. ”

„Îmi amintesc că m-am întins pe iarbă, m-am uitat la nori și m-am întrebat unde s-au dus după ce au plutit peste Texas.”

„Maternitatea nu a fost niciodată o ambiție. Nu gândesc în acești termini. Niciodată nu îmi programez viața. Eu iau lucrurile așa cum vin, în fiecare zi, și dacă lucrurile se întâmplă, atunci totul este perfect. ”

„Bunătatea celorlalți oameni și ceea ce ei aduc ca și contribuie mă inspiră. Îmi place când cineva are un dar și îl împărtășește în așa fel încât efectul se răsfrrânge asupra celorlalți.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment