Moduri prin care poti reconstrui o relatie destramata

Daca ai o relatie destramata trebuie sa te gandesti foarte bine daca ii vei acorda o a doua sansa fostului tau partener sau nu. In cazul in care iti doresti relatia inapoi  atunci trebuie sa incerci modurile de mai jos pentru a nu regreta nimic mai tarziu.

Iata 5 moduri de a reconstrui o relatie destramata

Initiaza un dialog politicos

Initiaza o conversatie cu fostul tau partener chiar daca acesta nu este o persoana care sa vorbeasca prea mult.  Poti incepe prin a-i spune acestuia cum este ziua ta sau ce ai mai facut. Nu te demoraliza daca acesta pare la inceput putin sceptic, ca lucrurile sa mearga ai nevoie de cat mai multa comunicare.

Cauta solutii

Implica persoana alaturi de care vrei sa reiei relatia si spune-i ca il vrei inapoi. Puteti sa stati impreuna si sa gasiti o solutie optima la toate problemele pe care le aveti.  Daca ele exista, vei vedea ca timpul este cel mai bun prieten. Inimile frante se vindeca mai usor odata cu trecerea timpului. Nu iti vei mai privi fostul partener ca pe o problema si vei incerca sa iti creezi cu acesta noi momente frumoase de care sa va bucura impreuna.

Cere-ti scuze

Nu strica niciodata sa iti ceri scuze daca ai gresit cu ceva. Daca in trecut i-ai provocat foarte multa suferinta partenerului tau atunci primul pas pentru impacare este sa iti ceri scuze. Acesta va vedea ca iti pare rau si va incerca sa se poarte mai frumos cu tine si sa iti ierte micile scapari.  Daca in schimb vezi ca acesta nu este interesat sa renunte la trecut atunci poti sa iti vezi de viata ta impreuna cu altcineva.

Cu cat iti vei cere scuze mai mult si cu cat acesta va vedea ca esti sincera cu atat relatia ta va avea sanse mai mari sa frunctioneze.

Gandeste pozitiv

Pozitivitatea este cheia catre o relatie fericita si implinita. Cu o atitudine pozitiva vei reusi sa repari o relatie. Trebuie sa gandesti pozitiv si sa transmiti acele vibratii partenerului tau si vei vedea ca acesta se va convinge de tine si de bunele tale intentii. Cand ai aceasta incredere vei emana aceeasi energie ca partenerul tau si acesta isi va dori sa dea relatiei o a doua sansa.

Contruiti impreuna o noua relatie

Pentru ca o relatie sa se pastreze frumoasa si sanatoasa este nevoie de doua persoane. Chiar daca ati avut multe probleme puteti trece peste mai usor doar daca colaborati. Arunca totul la gunos si incepe o noua etapa alaturi de partenerul tau. Nu te mai axa pe diferentele dintre voi si invata din greselile pe care amandoi le-ati facut in trecut. Cu cat vei fi mai sigura pe tine si pe ceea ce faci cu atat va fi mai bine pentru relatia voastra.

O relatie se poate construi doar daca ambii parteneri isi doresc asta. Ai grija de tine si de partenerul tau si impreuna veti reusi sa aveti parte de o noua etapa in viata voastra.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment