Topul celor mai extreme schimbari ale actorilor

Pentru a obtine un rol anumiti actori trebuie sa faca schimbari majori in privinta aspectului lor fizic. Iata care sunt topul celor mai extreme schimbari ale acestora:

  1. Margot Robbie, I, Tonya

Margot Robbie a uimit prin transformarea ei intr-o patinatoare profesionista. Aceasta s-a antrenat timp de  cinci luni pentru acest rol , cinci zile pe saptamana ca sa poata patina cat mai bine. Pe langa asta a trebuit sa schimbe numeroase peruci.

  1. Natalie Portman , Black Swan

Natalie Portman a petrecut 8 ori pe zi la repetitii si a pierdut 10 kilograme pentru rolul balerinei din celebra pelicula. Acest lucru a avut efecte negative asupra actritei care si-a disclocat o coasta in timpul repetitiilor.

  1. Robert Pattison, Good Time

Robert Pattison a mers cu metroul in New York pentru a se pregati de rolul unui hot din filmul Good Time. Acesta a trait in acelasi apartament de la subsol in care a locuit si personajul sau. A indurat toate astea pentru a-si intra mai bine in rol si pentru a-si da seama cum trebuie sa se comporte.

  1. Robet De Niro, Taxi Driver

Rober De Niro a lucrat in ture de 12 ore timp de o luna pentru a se pregati pentru acest rol. Acesta chiar a avut pasageri in timpul pauzelor de filmari. A facut toate astea pentru a-si intra mai bine in rol si pentru a-si intelege personajul.

  1. Leonardo DiCaprio, The Revenant

Leonardo DiCaprio a fost la un pas de moarte in timpul filmarilor. Acesta a declarat ”Pot numi 30 sau 40 de secunde în care am făcut cele mai dificile lucruri de până acum. Fie că este vorba despre intrarea sau ieșirea din râuri înghețate, dormitul în carcasele de animale sau ce mâncam pe platourile de filmare. Sufeream de frig și probabil de hipotermie constant”.

  1. Heath Ledger, The Dark knight

Heath Ledger  s-a pregatit inedit  pentru rolul sau. Acesta a stat intr-o camera de hotel in Londra timp de o luna, a tinut un mic jurnal si a incercat mai multe voci. „A fost important să găsesc o voce și un râs iconic”, a transmis Heath.

  1. Shia LeBeouf, Fury

Shia LeBeouf s-a pregatit intens pentru acest rol. Mai exact, s-a alaturat Garzii Nationale a Statelor Unite si a facut parte din brigada 41 Infanterie , „Am petrecut o lună într-o bază militară. Apoi m-am întors la colegii mei și am mers la Fort Irwin. Mi-am scos un dinte, m-am zgâriat pe față și am petrecut zile uitându-mă cum mor caii. Nu m-am spălat timp de patru luni.” a transmis acesta.

  1. Anne Hathaway, Les Misrables

Pentru acest rol Anne Hathaway a slabit aproape 15 kilograme si a trecut cu greu prin starile personajului ei „A trebuit să fiu obsedată de asta, de ideea de a arăta ca și cum aș fi pe moarte. Privind în urmă la întreaga experiență – nu o judec în niciun fel – însă a fost cu siguranță o nebunie. A fost o ruptură de realitate…” a spus actrita.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment