Alege tabla faltuita pentru un acoperis perfect

Daca iti construiesti o casa si nu ai idee ce tip de materiale sa alegi pentru acoperisul tau, atunci este momentul sa afli totul despre cel mai bun produs. Cu siguranta, iti doresti sa optezi pentru un material durabil si care sa prezinte o buna rezistenta, astfel ca poti apela cu incredere la o echipa de profesionisti in vederea montaj tabla faltuita.

Poate fi o alegere perfecta, mai ales daca iti doresti un aspect modern si poate fi aplicat atat pe cladirile noi, dar si vechi. De asemenea, se numara printre cele mai longevive tipuri de tabla putand sa reziste chiar si 50 de ani, fara sa-si piarda din calitati.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa alegi tabla faltuita?

In general, constructorii se orienteaza catre acest tip de material, pentru ca ofera o intreaga serie de avantaje. Spre exemplu, aceasta prezinta capacitatea de conservare a energiei, insa aspectul cel mai important este flexibilitatea pe care aceasta o ofera, astfel ca poate fi manevrata si aplicata fara dificultate.

Ceea ce este deosebit la acest tip de tabla, este faptul ca aceasta este obtinuta in urma unui proces de faltuire si se utilizeaza de fapt, tabla plana de calitate superioara. In ceea ce priveste, montaj tabla faltuire, sistemul de prindere este similar sistemului click utilizat in cazul parchetului.

Sunt foarte multe avantaje pe care le prezinta tabla faltuita. Iata care sunt o parte dintre acestea:

  • Foarte usor de instalat: costurile in ceea ce priveste lucrarile de montare sunt mult mai mici si se pot acoperi chiar si 100 de metri patrati intr-o singura zi,
  • Rezistenta inalta: acest tip de tabla prezinta o rezistenta crescuta chiar si la temperaturi extreme si nu numai,
  • Raport calitate-pret excelent: fiind obtinuta din tabla plana, costurile sunt mult mai reduse, decat in cazul altor tipuri de materiale,
  • Sistem de montare facil: montarea se realizeaza cu ajutorul unor cleme de prindere, dar care vor permite efectuarea miscarilor de dilatare sau contractie.
  • Intretinere fara dificultate: costurile de mentenanta sunt reduse.

Cum se monteaza tabla faltuita?

Inainte de a alege sa montezi o astfel de tabla, trebuie sa ai in vedere o serie de criterii, pentru a avea siguranta ca rezultatul va fi unul satisfacator. Chiar daca montaj tabla faltuita se realizeaza fara prea multa dificultate, totusi este recomandat sa apelezi la o echipa de profesionisti.

In primul rand, ceea ce trebuie sa faci este sa calculezi suprafata pe care iti doresti sa aplici materialul. Dupa care, trebuie sa iei in considerare ca sunt necesare si alte produse, cum ar fi folia anti-condens, jgheaburi, cleme, dar si altele, asadar ai grija sa nu-ti lipseasca nimic.

De asemenea, trebuie verificata cu mare atentie structura acoperisului si daca se observa elemente deteriorate, acestea vor fi inlocuite. Folia anti-condens joaca un rol important, deoarece permite vaporilor de apa sa iasa.

Dupa aceasta folie se aplica un cadru de lemn si mai apoi, se poate trece la pasul final, si anume montarea tablei faltuite.

Alege materiale de exceptie

Compania “Acopero” se afla in Bucuresti si propune clientilor doar servicii de exceptie. Astfel ca, daca iti doresti sa iti construiesti un acoperis perfect, poti apela cu incredere la echipa de specialisti.

Pentru mai multe detalii despre tabla dublu faltuita si nu numai, intra pe site-ul acopero.ro si vei descoperi totul!

Alege fara regrete!

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment