Relatie la distanta? Iata motivele pentru care trebuie sa ii pui capat

O relatie la distanta nu are cum sa functioneze perfect daca ambii parteneri nu isi doresc asta. Daca nu te mai simti implinita si fericita in relatia pe care o ai, cel mai bine este sa ii pui punct. Cu cat vei face asta mai din timp cu atat vei avea mai mult timp pentru tine si te vei simti mai fericita si mai implinita.

Iata care sunt motivele pentru care trebuie sa ii pui capat relatiei tale

Te priveaza emotional

Daca partenerul tau iti aduce multa durere si nu mai stii cum sa o gestionezi este clar ca trebuie sa faci ceva in acest sens. Nevoile tale emotionale nu sunt implinite si nu exista o cale sa poti schimba asta prea curand. Este cazul sa iei atitudine si sa faci ceva bun pentru tine si pentru viata ta.

Nu mai simti

Daca la inceput iti doreai sa iti vezi partenerul mai des iar acum nimic nu te mai impresioneaza este clar ceva in neregula. Poate ca in prezent in vezi ca un simplu prieten sau ca un camarad. Este cazul sa iti vezi de viata ta pentru a avea parte din nou de liniste.

Te tine la distanta

Daca nu mai puteti comunica si nici conexiunea dintre voi nu mai este ce a fost este clar ca nu mai puteti fi impreuna. Partenerul tau este retras, secretos si nu iti spune detalii importante. Complicitatea dintre voi a scazut dramatic si aceasta era necesara ca flacara dintre voi sa ramana la fel de puternica.

Vedeti lucrurile in mod diferit

Poate ca nu mai priviti lucrurile in acelasi mod iar asta ar trebui sa iti indice ca nu este tocmai partenerul ideal pentru tine. Poate ca tu iti doresti stabilitate, o casatorie si familie in timp ce el isi doreste cariera si este foarte axat pe dezvoltarea financiara. Daca sunteti in etape diferite ale vietii este clar ca relatia nu va functiona.

Ati evoluat diferit

Compatibilitatea voastra nu poate functiona daca evoluati diferit. Poate ca opusele se atrag dar asta nu iti va oferi o relatie stabila si fericita. Diferentele dintre voi sunt mult prea mari si nu va puteti pune de acord in aproape niciun aspect. Acesta este un lucru ingrijorator si ar trebui sa pui punct relatiei.

Tu esti cea care depune efort

Tu esti cea care merge sa isi vizitezi iubitul, tu esti cea care isi ia zile de concediu si care isi cheltuie banii. Tu ii scrii, tu il suni si tu esti preocupata de starea lui de bine. Doar tu faci eforturi in aceasta relatie si chiar daca ii marturisesti ca asta este dureros pentru tine tot nu va schimba nimic. Nu poti astepta ca un om sa se schimbe. Daca relatia nu mai functioneaza tot ce poti sa faci este sa ii pui punct si sa iti vezi in continuare de viata.

Nu sta prinsa intr-o relatie care nu te mai face fericita. Nu iti pierde timpul in preajma oamenilor nepotriviti.

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment