Iti place sa oferi flori? Iata ce reguli ar trebui sa cunosti

Sa oferi si sa primesti flori este una dintre cele mai mari bucurii ale vietii. Acesta practica are loc mai ales la evenimentele speciale cum ar fi zile de nastere sau aniversari.

Daca esti genul de persoana care adora florile si care iubeste sa isi impresioneze persoanele speciale din viata lui cu un buchet de flori atunci ar trebui sa le cunosti importanta.

Cum alegi florile potrivite?

O floare exprima de fiecare data o anumita emotie sau o intentie.  Floriografia este o stiinta care s-a dezvoltat in perioada reginei Victoria si care ne ajuta sa descifram mai bine limbajul florilor.

Trandafirii rosii semnifica iubire si pasiune. Daca un barbat vrea sa cumpere o floare pentru o colega de munca este recomandat sa cumpere orice altceva decat un trandafir daca sentimentele lui fata de aceasta sunt doar de prietenie.

Florile albe si galbene sunt asociate cu  evenimentele funerare. Intr-o astfel de situatie este recomandat sa se evite florile intens colorate cum ar fi cele roz, portocalii sau rosii.

Florile viu colorate sunt potrivite pentru ocazii fericite precum aniversari, zile de nastere sau chiar absolvire.

Momentul perfect in care sa daruiesti flori

Cu totii ne bucuram de venirea unui copil pe lume dar asa cum stii in spitale nu se primesc flori. In plus chiar daca acestea ar face o exceptie tot nu ar fi in regula pentru nou nascut.  Florile parfumate precum crinii sau tuberozele nu ii vor face bine.

Poti trimite flori in schimb in cazul unui deces. Poti trimite la capela sau direct familiei persoanei decedate cu cateva zile mai tarziu ca sa le poti arata ca le esti alaturi in acest moment atat de greu.

Zilele de nastere, aniversarile sau ocaziile speciale sunt momente in care trebuie sa aduci un buchet de flori. Ii vei oferi persoanei in cauza mai multa bucurie si implinire. Bineinteles ca florile se pot darui si fara motiv, este un gest romantic si plin de emotie.

Modul in care oferi florile este la fel de important. Daca vrei sa trimiti flori unei persoane la birou atunci trebuie sa alegi un buchet mic sau mediu ca dimensiune. Un buchet de 101 trabdafiri va fi foarte greu de tinut in birou si ii va trebui o vaza speciala sau trebuie sa iei in calcul modul in care ii va transporta acasa.

Daca mergi la o ocazie speciala atunci trebuie sa vii cu un buchet de flori de dimensiuni potrivite. Un buchet prea mic poate parea nepotrivit.

Numarul florilor conteaza, asa cum stii in tara nostra este important sa daruim intotdeauna florile in numar impar in cazul in care vorbim de o aniversare, de un eveniment special sau de o zi de nastere. In cazul in care mergi la o inmormanatare atunci numarul de flori trimise trebuie sa fie unul par.

Florile reprezinta cea mai frumoasa modalitate prin care sa iti poti exprima sentimentele pe care le nutresti fata de o anumita persoana. Este un mod elegant sa demonstrezi ca iti pasa de persoana din viata ta si ca vrei sa ii faci ziua mai frumoasa.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment