Top 3 bratari fitness spre care specialistii iti recomanda sa te orientezi

Avand in vedere multitudinea de tipuri de bratari pentru sport care exista pe piata, fiecare utilizator trebuie sa se informeze bine inaintea achizitionarii, pentru a face o alegere potrivita activitatilor sportive practicate. Specialistii Xkids recomanda alegerea unui produs care ofera calitate la un pret transparent – un produs care dispune de un numar generos de functii pentru un cost binemeritat.

Care sunt tipurile de bratari fitness recomandate?

Modelele de bratari fitness sunt o investitie pe care o fac mai ales persoanele pasionate de sport. Acestea isi vor dori un produs performant care sa le comunice date masurate corect si care sa le impulsioneze catre rezultate bune. Prin urmare, trebuie sa se orienteze catre un produs cu cat mai multe functii sau sa se rezume la cele de care are nevoie in antrenamentele pe care le practica – in functie de preferinte si de bugetul de care dispun.

O bratara poate avea functii de baza, precum: masurarea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale, a distantei parcurse si a pasilor; afisarea notificarilor si monitorizarea somnului. In plus acestor facilitati li se adauga altele care diferentiaza un tip de altul.

1. Bratari care dispun de mai multe moduri de monitorizare a activitatilor sportive

Primul tip de bratara recomandat se specialisti este cel care dispune de mai multe moduri de monitorizare a activitatilor sportive. Asadar, bratara este potrivita atat pentru plimbari, alergare, ciclism, inot, cat si pentru fotbal, badminton, baschet si alpinism.

In cazul tuturor sporturilor, bratara fie va inregistra distanta parcursa si numarul de pasi, fie numarul de calorii arse, timpul desfasurarii activitatii si ritmul cardiac.

Acelasi tip de bratara va dispune de o functie de reminder pentru utilizatori. Bratara le va aminti lucruri esentiale, precum: hidratarea, administrarea medicamentelor sau intalniri importante.

Timpul de incarcare pentru o astfel de bratara care cuprinde numeroase functii folositoare este de 2 ore. Pentru a rezista practicarii unei varietati de activitati sportive, cureaua este confectionata din silicon, iar ecranul tactil prezinta siguranta.

2. Bratari pentru fashionisti, cu functii care le protejeaza inima

Al doilea tip de bratara este recomandat mai ales celor care isi doresc sa o incadreze si intr-o tinuta casual. Avand o curea de metal si fiind accesorizata cu pietre, bratara este perfecta pentru o plimbare si pentru alte activitati zilnice, putand fi purtata in orice moment al zilei.

Datorita senzorului de monitorizare a ritmului cardiac, bratara puls nu are doar functie de monitorizare si avertizare a utilizatorului atunci cand are nevoie sa faca o pauza de la efort, dar poate afisa tensiunea arteriala in permanenta.

Asadar, acest tip de bratara poate fi utilizat chiar si de persoanele care sufera de afectiuni ale inimii, putand evita orice pericol avand in vedere monitorizarea constanta.

3. Bratari cu functie de monitorizare a nivelului de oxigen

Noutatea celui de-al treilea tip de bratara recomandat de specialisti este functia de monitorizare a nivelului de oxigen. Datorita senzorilor inteligenti, bratara poate afisa nivelul de oxigen de care dispune utilizatorul si daca acesta este cel corespunzator.

Avand in vedere functiile mentionate, specialistii recomanda pasionatilor de sport sa opteze pentru o bratara care intruneste un numar mai mare de facilitati. Bratarile inteligente vor inregistra activitatea fizica a utilizatorului indiferent de sportul practicat – astfel, nu va fi nevoita sa poarte o altfel de bratara in fiecare moment al zilei.

Nu in ultimul rand, chiar daca nu preconizeaza ca vor purta bratara intr-o piscina, utilizatorii ar trebui sa se orienteze catre un produs rezistent la apa, certificat IP67. Acestea rezista la stropii de apa, astfel incat utilizatoarea se poate spala pe maini purtand bratara. De altfel, o poate purta si in piscina, bratara functionand timp de 10 minute la o adancime de cel mult 1m.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment