4 stiluri de design interior care sunt mereu in trend

Designul de interior a suferit foarte multe modificari de-a lungul timpului iar locuintele s-au schimbat asa cum moda a dictat. De la un an la altul trendurile se schimba si aceaste ne impun anumite stiluri pe care le putem adopta in locuinta noastra. Cu toate astea sunt anumite stiluri de interior care sunt mereu in trend. Te-am facut curios? Atunci citeste acest articol.

  Iata care sunt acele stiluri de design interior mereu in trend

Stilul clasic

Stilul clasic este mereu preferat de marea majoritate a oamenilor din cauza liniilor sale fine pe care le impune. Este elegant, implica piese de mobilier de calitate, elemente decorative din lemn si te va ajuta sa iti amenajezi locuinta asa cum iti doresti.  Mai poti opta pentru decoratiuni fine si feminine care se bucura de combinatii de culori in tonuri calde.

Stilul modern

Stilul modern va aduce putina ordine in casa ta deoarece impune ideea de organizare. Acesta mizeaaza pe libertate de aceea nu este recomandat sa ai prea multe piese de mobilier. Locul trebuie sa fie cat mai aerisit, spatiile cat mai ample si bazate pe culori cat mai deschise. In acest stil putem intalni culori precum: alb, bej, roz pal sau nuante cat mai deschise de gri sau de albastru.

Piesele de mobilier trebuie sa fie cat mai simple si fara decoratiuni. Sunt preferate liniile puternice care pot lasa impresia de stil rece si impersonal. Draperiile sunt in culori tari, apropiate care au elemente de interior iesite din comun.

Stilul rural

Stilul rural implica materiale naturale precum: piatra sau lemnul. Lemnul este punctul de plecare atat pentru piesele de mobilier cat si pentru pardoseala. Piatra este folosita atat pentru placarile diferitelor elemente precum seminee sau perete.  Intregul ansamblu este foarte important si se evidetiaza intr-un mod aparte apartenenta la natura. Pardoseala poate fi realizata din parchet usual si poate fi acoperita de diverse covoare.

Stilul minimalist

Este un stil adoptat de foarte mult persoane deoarece este foarte bine organizat. Stilul minimalist te va face sa iti organizezi locuinta cu mai putine elemente astfel incat sa te poti bucura de un spatiu mai mare. Asa vei reusi sa iti faci mai multa ordine printre piesele de mobilier pe care le ai si in hainele pe care le detii. Stilul minimalist inseamna sa te folosesti de strictul necesar si sa inveti sa traiesti simplu si doar cu strictul necesar.

Modul in care iti amenajezi locuinta este foarte important. Daca vrei sa ai o locuinta frumoasa si cu un aspect unic trebuie sa investesti in modul in care aceasta arata. Conteaza foarte mult sa ai un design atent elaborat care sa iti induca o stare de bine. Pana la urma locuinta ta este locul in care te simti cel mai bine. Aceasta trebuie sa reflecte personalitatea pe care o ai. Te poti hotara ce anume te defineste cu adevarat si iti poti decora locuinta in acea maniera astfel incat sa te simti perfect in casa ta.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment