Dieta cu merdenele sugerata de Mihaela Bilic

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a inventat in urma cu cativa ani o dieta care a stanit foarte multe controverse, mai exact dieta cu merdenele. Femeile nu erau convinse ca acest tip de dieta ar putea functiona si ca le-ar putea oferi rezultatele pe care le doresc.

Asa cum stii, Mihaela Bilic este unul dintre cei mai cunoscuti nutritionisti din tara noastra si nu mai are nevoie de nicio alta introducere. De-a lungul timpului, Mihaela a oferit numeroase sfaturi de nutritie si a testat chiar  pe propriul ei organism anumite diete pentru a vedea modul in care acestea functioneaza si care sunt rezultatele oferite. Cateva dintre aceste diete au starnit controverse in randul femeilor care o urmaresc pe Mihaela. Printre aceste diete nu tocmai normale putem mentiona, dieta cu inghetata sau dieta cu merdenele.

    Iata cum functioneaza faimoasa dieta cu merdenele

„Da, cum să nu, am inventat cure de slăbire, cum să nu le ţin. Trebuia să le testez pe toate. Am ţinut toate combinaţiile, toate dietele care mai de care mai extreme, cu număr de calorii sau cu aliment unic. Toate invenţiile. Tot ce am auzit, am incercat să văd ce funcţionează mai bine inclusiv păstrând alimentele care îmi plăceau mie. De exemplu, pe vremuri, îmi plăceau dulciurile şi am ţinut cură de slăbire cu îngheţată Când îmi plăcea patiseria, am inventat cura de slăbire cu merdenele”, a declarat Mihaela Bilic.

Medicul a mai spus ca secretul consta de fapt in a manca supravegheat, mai putina cantitate  si sa dai dovada de disciplina in tot ceea ce faci.

„Toate funcţionează. De aici provine mirajul pentru că dacă mănânci supravegheat, de obicei mult mai puţin ca şi cantitate, esti disciplinat, normal că ai rezultate. Problema e că obosesti şi nu poţi face din aceste diete un stil de viaţă pentru că după ce ai văzut că au funcţionat, după ce ai văzut că ai scăzut un număr de kilograme automat subconştientul tinde să iti spună ok, hai că ţi-am făcut acum moftul, hai să ne întoarcem la o viaţă normală pentru că nu putem să mâncăm pe viaţă nici ingheţată, nici merdenele, nici piept de pui cu salată”, a mai spus aceasta.

Ce implica mai exact dieta cu merdenele?

„O merdenea pe zi şi un lapte bătut. La 5 după-amiaza când mâncam merdeneaua era fericirea pe pământ. E greu însă să îţi ţii organismul în frâu că doar asta primeşte. Este despre disponibilitatea noastră de a ne controla permament. E teribil să îţi reglezi foamea şi să zici aşteaptă-aşteaptă cuminte. Acum nu mai avem autocontrol şi nici fermitate în a avea grijă de noi, ne lăsăm liberi să mâncăm orice-oricând şi apoi ne ducem la nutriţionist să pună biciul pe noi şi apoi iar stăm cuminţi şi apoi iar liber la joacă şi tot aşa”.

Medicul nutritionist Mihaela Bilic sustine ca aceasta dieta chiar da rezultatele mult dorite si ca orice femei ar trebui sa o incerce macar o data pentru a vedea care sunt beneficiile aduse.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment