Ela Craciun iti spune cum poti avea o relatie mai apropiata cu fiica ta

Toti copii au nevoie atunci cand cresc de dragoste din partea ambilor parinti. Dar se poate intampla ca aceasta legatura sa se raceasca pe masura ce copii cresc. Ela Craciun ne va spune in cadrul articolului urmator cum poti avea parte de o relatie mai buna cu fiica ta.

   Iata ce este de facut pentru a fi mai apropiata de fiica ta

Ela Craciun a oferit cateva sfaturi utile despre cum poti lega o relatie consolidata cu fiica ta. „Este o credință conform căreia fata este foarte apropiată de tată. Nu este greșit, dar asta nu înseamnă că nu are nevoie și de atenția și afecțiunea mamei. De cele mai multe ori, pentru o fată, tatăl este un erou, iar mama este un model. Tatăl este puternic, descurcăreț, poate rezolva aproape orice problemă și îi lipsește doar capa de super erou din desene animate. Iar în cele mai multe dintre cazuri mama este, de fapt, ceea ce fata și-ar dori să devină. Este o doamnă care se machiază (aspect fascinant pentru 90% dintre fetițe, la vârste fragede), poartă bijuterii strălucitoare și pantofi cu toc.

Dincolo de ocrotirea din partea tatălui, are nevoie și de timp petrecut cu mama. Iar mama este și cea care îi poate construi încrederea în sine.

Sentimentul de validare este extrem de important pentru cei mici. Iar fiecare părere a mamei este extrem de importantă pentru fiica ei.

Există o serie de lucruri foarte simple pe care le poți face și care vor pune bazele unei viitoare adolescente care crede în forțele proprii și care are sentimentul că poate face orice.” spune Ela Craciun.

Ce trebuie sa faci pentru a fi mai apropiata de fiica ta

Spune-i ca si tu crezi in ea

Este foarte important ca fiica ta sa stie ca si tu crezi in ea. Va face absolut orice ca sa nu te dezamageasca si va avea incredere in tine. Nu uita ca nu trebuie sa alegi sa ai autoritate in fata ei, ci din contra trebuie sa ii arati ca puteti fi prietene si ca poate avea incredere in tine.

Spune-i cat este de frumoasa fara filtru

Este foarte important sa nu uiti sa ii faci complimente fiicei tale. Social media in general promoveaza frumusetea, filtrele aplicate ca pozele sa para mai frumoase. Tu trebuie sa iti inveti fiica sa se accepte asa cum este.  Chiar daca este la pubertate si ii mai apar cosuri asta nu trebuie sa reprezinte o problema. Pana la urma este la varsta la care trece prin foarte  multe schimbari si va deveni in final o femeie frumoasa si sigura pe ea.

Faceti schimb de roluri

Ca fiica ta sa te inteleaga trebuie sa o lasi sa vada ce inseamna sa fie ea cea care ea deciziile. Copiilor li se pare fantastic sa poata face pe adultii. Ii poti cere sfatul ori de cate ori faceti cumparaturi sau o poti lasa sa decida ce sa manacati la cina.

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment