Cele mai populare mituri despre diete

Ai tinut vreodata o cura de slabire? Atunci cu siguranta ai inlocuit toate bauturile posibile cu apa plata cub lamaie.Toate miturile despre diete de mai jos te vor ajuta sa iti faci ordine in ganduri si sa intelegi mai bine ce ai de facut de acum incolo.

Cele mai populare mituri despre diete

Daca bei apa plata cu lamaie slabesti

FalsApa plată cu lămâie din păcate nu ne ajută să slăbim. În schimb ne ajută să ne hidratăm și să luăm o doză de vitamina C în plus. Apa plată simplă și hidratarea ne ajută să slăbim, datorită faptului că un organism hidratat corect elimină grăsimea corect.

În schimb, să consumăm apă cu lămâie are același efect ca și când am mânca puțin câte puțin, pentru că vitamina C pe stomacul gol creează de fapt poftă de mâncare. Nu vă doriți în timpul unei regim pentru slăbit să creșteți pofta de mâncare și să alimentați organismul mai mult decât este necesar, așa că pentru diete de slăbire, rezumați-vă la apă plată simplă.” a mentionat dr. Lidia Soldea.

Nu trebuie sa mananci dupa o anumita ora

Partial adevarat “Pentru cine are un program clasic, cu un job pe timp de zi și un somn odihnitor noaptea, așa este cel mai indicat. Dar în cazul în care o persoană lucrează în ture sau noaptea, poate să consume mesele și mai târziu, cu două condiții: să nu se culce la orizontală două ore după ce a luat masa și să mănânce corect, adică trei mese pe zi.

Îmi place să pun problema așa: ziua nu s-a mărit mai mult de 24h, deci nu ar fi corect să mâncam mai multe mese daca stăm treji sau lucram până mai târziu. În această situație opțiunea cea mai bună este să decalăm mesele.” a mai mentionat aceasta.

Unele condimente ajuta la slabit

Partial adevarat  „Da, este adevărat că unele condimente pot accelera arderile și pot crește rata de arderi zilnică. Dar acest lucru se întâmplă la un ordin de arderi mic. Nu înseamnă că putem mânca doi hamburgeri cu cartofi prăjiți și dacă consumăm doi ardei iuți ulterior, nu se mai depun caloriile.” a mai spus dr. Lidia Soldea.

Trebuie sa pastram un anumit interval orar intre mese

Adevarat „Intervalul corect între mese trebuie respectat și ar trebui să fie de 5-6 ore pentru a se putea reface enzimele digestive, sucurile gastrice și toate procesele necesare în digestie. Tocmai de aceea, cei care nu lasă pauze și au obiceiul de „ronțăială” între mese, se întâmplă să aibă și foarte des probleme de digestie (de exemplu, senzația de balonare).” a mai declarat medicul.

Portiile de mancare ar trebui masurate

Adevarat “Foarte multe persoane se axează pe număratul caloriilor, dar mai important este ce formează aceste calorii și măsurarea porțiilor. Mulți cred că mânâncă sănătos dacă consumă, de exemplu, doar salate, și nu înțeleg de ce nu slăbesc. Dar o salată, pentru unele persoane, poate conține un kilogram de legume, ceea ce este exagerat de mult.” a declarat in final dr. Lidia Soldea.

 

 

 

 

Vrei sa trasmiti ceva femeilor din Romania? Trimite-ne stirea ta sau trimite-o unui public mai larg, folosind www.ecomunicate.ro.

Intra pe www.redupedia.ro pentru a beneficia de cele mai bune reduceri la magazinele online. Promotii noi in fiecare zi, care mai de care mai atractive.

Leave a Comment